Reklama

Valentino Rossi: seriál The Doctor, Riding the Ranch (3.díl)

Kousek od svého rodného města Tavullia se nachází místo, které nese název „The Ranch“. Je tu dvoumílová trať, na které Valentino získával jezdecké zkušenosti, které nyní úročí v královské třídě seriálu MotoGP.

Pojďte si prohlédnout již další díl ze seriálu The Doctor. V prvním díle jste se dozvěděli, proč je Valentino historicky nejúspěšnějším jezdcem, druhá epizoda nás zavedla na jeho milovaný okruh v Mugellu a třetí díl nás přenese na další místo, které má v Rossiho srdci nesmazatelnou stopu. Zažijete jedinečný pohled do míst, která hrála v jeho životě jednu z nejdůležitějších rolí. Poslechněte si vyprávění jeho nejbližších, ať už tatínka Graziana, který kdysi dávno tento pozemek koupil anebo jeho přátel, kteří tu s ním prožili nespočet barbecue večerů.

1 Rossi ranch21 Rossi ranch31 Rossi ranch4

V kopcích kousek od městečka Tavullia je prašný okruh, kde Valentino, jeho přátelé a nyní i svěřenci jeho týmu VR46 zažívají obrovskou dávku adrenalinu. Tady pochopíte, proč patří Rossi mezi nejlepší světové jezdce. Pojďte s námi prožít příběh o přátelství a prachu v očích.

Čtvrtý díl si můžete prohlédnout zde.

1 Rossi ranch1 Rossi ranch61 Rossi ranch5



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama