Reklama

Monza Rally Show: Valentino Rossi nadále ve vedení

Superstar z MotoGP Valentino Rossi ukončil také druhý den na čele Monza Rally Show jako vedoucí pilot. Vice-mistr světa MotoGP 2016 je na čele, za ním následují Marco Bonanomi a Dani Sordo.

Posádka Valentino Rossi a jeho Co-Pilot Carlo Cassina zářili i druhý den Monza Rally Show a po pěti rychlostních zkouškách, které byly na programu v sobotu, si stále udržují vedení. Star z MotoGP zůstal lídrem, za ním jsou na druhém místě Marco Bonanomi a teprve třetí je specialista z Rallye Dani Sordo. Španěl, který jede s automobilem Hyundai i20, ztrácí na vedoucího Rossiho 15,2 sekundy.

Další za Sordem už ztratili časově opravdu hodně: Čtvrtý v pořadí Alessandro Bosca s Ford Fiesta má ztrátu 48 sekund, loňský vítěz a legenda MX-GP Tony Cairoli neměl vůbec na své straně štěstí, po technických problémech je až na 28. místě, když na Rossiho ztrácí skoro 5 minut.

Dnes se jede už v 8.05 hodin osmá zkouška pod jménem «Maxi Grand Prix 2», v 11.02 hod. čeká účastníky další výzva, která je věnována traťovým maršálům Automobile Club Milano. A v 11.37 hod. bude výstřelem zahájena poslední letošní etapa Masters' Show, tedy poslední Highlight 2016.

rossi monza1 rossi monza2 rossi monza3

Foto: Monza/Maurizio Rigato



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama