Reklama

Mistři světa 2020 & 2021

Po nucené roční přestávce zaviněné Coronou se včera večer konal v Monacu slavnostní večer «FIM Gala». Vyhlášeni tak nebyli pouze letošní šampióni, nýbrž také loňští.

V sobotu večer se v Monacu konal tradiční večer «FIM Gala», kde bylo vyhlášeno přes 30 mistrů světa v různých odvětvích motocyklového závodění.

Na titulním snímku přinášíme letošní mistry světa v silničních motocyklech, kterými se stali: Pedro Acosta, Fabio Quartararo a Remy Gardner

A protože se tento slavnostní ceremoniál vloni kvůli pandemii nemohl konat, tak zde jsou mistři světa 2020: Enea Bastianini, Joan Mir a Albert Arenas , rovněž včera vyhlášeni.

mistri sveta 2020 fim gala monaco

Poprvé v historii tak byli během jednoho večera slavnostně dekorováni dva mistři světa MotoGP - letošní šampion Fabio Quartararo (Yamaha) a ten loňský Joan Mir (Suzuki). To stejné se týkalo obou posledních mistrů světa v Moto2, kterými se stali Remy Gardner a Enea Bastianini, a zasloužené pocty se dočkali i světoví šampioni Moto3 Pedro Acosta a Albert Arenas.

K dalším prominentním oceněným motocyklovým závodníkům patřili včera večer v Monacu mezi jinými také mistr světa Superbike Toprak Razgatlioglu, stejně jako juniorští mistři světa Izan Guevara (2020) a Daniel Holgado (2021).



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama