Reklama

ME/CEV Moto2 v Barceloně: Double Carduse, Mrkývka nebodoval

Ex-pilot GP Ricky Cardus dominoval v obou závodech mistrovství Evropy Moto2 v Barceloně, Jiří Mrkývka obsadil dvakrát 16. místo a nezískal tak ani jeden bod.

V prvním závodě ME-Moto2 na okruhu Circuit de Barcelona-Catalunya vyhrál Ricky Cardus s motocyklem Kalex z týmu Stylobike s náskokem 5,375 sec před Ericem Granadem. Za nimi následovali Dimas Ekky, mistr Evropy Steven Odendaal s NTS, s motocyklem Tech3 jezdící Héctor Garzo, Joe Roberts a Federico Fuligni. Jiří Mrkývka z týmu Willi Racing s motocyklem Kalex obsadil se ztrátou 1:21.042 min. místo 16.

Rovněž ve druhém závodě dominoval Ricky Cardus. Bývalý pilot GP a současný testovací jezdec KTM vyhrál o 3,181 sec před Joem Robertsem. Na místě třetím následoval s motocyklem Tech3 závodící Héctor Garzo, dále byli odmávnuti Steven Odendaal, Dimas Ekky a Federico Fuligni. Jiří Mrkývka byl opět odmávnut na 16. pozici, tentokrát se ztrátou +1:22.919 min.

V celkové klasifikaci vede nyní Cardus po dvou vítězstvích s 50 body, druhý je Héctor Garzo se 47 body ze tří závodů. Následují Eric Granado se 40 a Steven Odendaal s 39. Jiří Mrkývka má 1 bod a to znamená 20. místo.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama