Komentáře k článku Maverick Vinales & Yamaha: Dva závody, dvě vítězství; Abraham v Top-10! zpět na článek →

  • Nepřihlášený Filla Neděle 09.dubna 2017, 22:26

    Ale tak jako Lorenzo má smůlu, že mu tu Dukati kdysi rozdrbal Rossi a doteď se z toho nevzpamatovala. Pak se mu tam namotal džumpstrater pošuk Janek a bylo to v řiti. Marek dojel na nevyvedenej novej Hondí model. No na hovno a naštěstí všechno zachránil Maverick, jinak by ten italskej kolotočářskej cigán vyhrál.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Plastky266 Pondělí 10.dubna 2017, 08:13

    Maverick strojove přesně... něco jak Marq před pár lety. Rossi.. prostě asi zkušenost. Tréninky nic moc ale jak se jede v chumlu umí. Lorenzo...cekal jsem problémy ale tohle ne. Uvidíme jak to ponese psychicky. A Karel? Má starou potvoru ale ukazuje se a určitě má s Ducduc menší potíže než Lizatko. V závodě asi ještě chybí drzost. Ale na druhou stranu potřebuje body a to se zatím povedlo slušně, velmi slušně!

    Reagovat
  • Nepřihlášený argentina Pondělí 10.dubna 2017, 08:49

    Fillo, ty budes zas jeden z ubozaku, bez si svoje mindraky ventilovat jinam a nezhazuj Bossovu skvelou praci svyma vyblityma hovnama.

    Lorenzo nema smulu, Lorenzo je kokot kterej skvele odstartoval ale na vyjezdu v prvni zatacce najel Iannonemu do zadniho kola a malem jej sestrelil, jeho vlastni chyba, pridal plyn a rovnal motorku driv nez ti pred nim ale nemel misto kam by se vlezl, naopak bylo stesti ze nikoho jinyho nesestrelil ani ze ho nikdo za nim v padu neprejel, protoze byl na vnitrni strane zatacky a klouzal po asfaltu ven.

    Marquez dojel na svuj styl, ten tvuj nevyvedenej Hondi model mu zajistil pole o 1 sec pred ostatnima a i v zavode byl o temer 1 sec na kolo rychlejsi nez ti za nim. Jaksi ale zapomel na to o cem porad mluvi. S tvrdou gumou na predku jel za hranou hned od zacatku. V te druhe zatacce spadl kazdej rok co tam jel, dosud jen v FP, tentokrat ho to potkalo v zavode, mohl si za to sam.
    Mimochodem ten "nevyvedenej Hondi model" dovedl Cal v satelitnim provedeni na treti flek, Pedrosa na nem taky jel dobre, nez ho pred tou zatackou pokopala, a kdyz to vypadalo ze ji ustal, ujela mu na predek.

    Rossimu patri uznani a absolutorium, co ve svym veku, kdy by mohl tem klukum delat tatu, predvadi na tech masinach, nejen ze stiha tem nejlepsim na top materialu, on je dokaze i porazit.
    Nebejt nej, byly by zavody uz roky mnohem nudnejsi.

    Bud tak hodny, a nezasirej diskuzi svymi zvratky.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama