Reklama

Maverick Vinales: Jsme schopni závodit o vítězství

Opět jeden test MotoGP skončil, opět zajel zase jednou nejlepší čas Maverick Vinales, který se stále více a více stává jedním z favoritů MS 2017.

„Po třetím a tedy posledním večeru jsem opravdu happy“, neskrýval své nadšení Maverick Vinales (Movistar Yamaha) a dodal: „Udělali jsme s motocyklem ještě další krok dopředu, na M1 se cítím opravdu komfortně. A jsem také happy se závodní pace. Při následujících trénincích při závodním víkendu v Kataru se chci ještě zabývat elektronickým systémem, tam by se daly ještě nějak maličkosti vylepšit, myslím si“.

„Máme ještě oblasti, kde můžeme být silnější. Vždyť proti sobotě jsme se zlepšili pouze o 1/10...Během tréninků na GP můžeme ještě trochu více pushen“, myslí si dominátor všech předsezonních testů.

Do své Rookie sezóny s motocyklem Yamaha, která začíná 23. až 26. března na Losail International Circuitu nastupuje Vinales s velkým očekáváním: „Pokud se nám podaří při Grand Prix přenést na trať stejnou Performanci jako při testech, tam můžeme závodit o vítězství. Máme hodně silný balíček, já se na biku cítím opravdu skvěle. Hodně si věřím“.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama