Reklama

Maverick má lepší charakter než Jorge, a další best citáty 2016

Tradičně jsme pro vás, vážení čtenáři, připravili originální výroky - citáty, které zazněly během uplynulé sezóny v šampionátech MotoGP a WorldSBK.

''„Pokud by to bylo nutné, tak zařídím pro Jonase déšť“, Hervé Poncharal - šéf týmu Tech3 Yamaha, na téma, že je jeho nový pilot v MotoGP Němec Jonas Folger specialista na mokro

„V situaci, ve které se nacházel, udělal to správné rozhodnutí“, Max Biaggi na téma Lorenzova přestupu k Ducati v zastřené narážce na svého odvěkého rivala Rossiho.

„Tým dobře ví, že jsem jel vždy na 110%, když jsem měl na sobě modrou kombinézu Suzuki“, Aleix Espargaro, který musel uvolnit své místo u Suzuki ve prospěch Rinse a Iannoneho a vzít zavděk Aprilií.

„Porazit Lorenza byla vždy má největší motivace“, Valentino Rossi o svém ex-týmovém kolegovi.

„Vinales bude pro Rossiho větší starost než byl Lorenzo“, Alberto «Albi» Tebaldi - manažer VR46 Academy Valentina Rossiho

„Černá kůže se zdá být měkčí. A právě v dešti je hodně důležitý dobrý pocit, proto jezdím s černými rukavicemi“, Dani Pedrosa vysvětloval, proč závodí na mokru v černém.

„Dle mého názoru udělala Suzuki velkou chybu, že vyměnila Aleixe“, Maverick Vinales na téma, že Aleix Espargaro nedostal smlouvu u Japonců na rok 2017 a musel vzít za vděk italskou Aprilií.

„Hvězdy MotoGP jsou moje vzory!“, mistr světa WorldSBKJonathan Rea po absolutně nejlepším čase při společných testech pilotů MotoGP a WorldSBK v Jerezu.

„MotoGP musí být Créme de la Créme“, vícemistr světa WorldSBK Tom Sykes hodně trpce na téma umělého zpomalování motocyklů v MS-Superbike.

„Nikdy z nás nebudou přátelé“, tovární pilot Kawasaki Jonathan Rea po druhém závodě v Kataru, kdy se nechal v posledním kole schválně předjet týmovým kolegou Tomem Sykesem, aby se stal vicemistrem světa on a ne Chaz Davies na konkurenční Ducati

„Musím udělat krok zpět a více jezdit jako kočička.“, tovární pilot Kawasaki Tom Sykes o změně svého jezdeckého stylu na rok 2017.

„Co se týká speedu, tak může být Maverick s velkou pravděpodobností na stejné úrovni jako Jorge, ale má lepší charakter“, Massimo Meregalli - týmový manažer Yamahy v boxu Valentina Rossiho.

„Myslel jsem si, že budu mít nějaký menší problém, ale po prvním testu jsem pochopil, že to bude stejně tvrdé jako v posledních letech. Možná o něco srdečnější, ale nejsem si jistý“, říká Valentino Rossi na téma svého nového týmového kolegy u Yamahy Mavericka Vinalese.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama