Komentáře k článku Marinelli Snipers: 2020 Moto2 s Fenatim & Yurchenkem? zpět na článek →

  • Nepřihlášený David Pondělí 12.listopadu 2018, 14:51

    Yurchenko a Moto2 vážně fungovat nebudou, ten má před sebou tak 2-X let v Moto3. Já osobně doufám, že se přidá i nějaký ukrajinský / ruský jezdec nebo ještě lépe někdo z Kazachstánu, který by nahradil pak Yurchenka a pro velkou cenu Kazachstánu jednoznačně jsem, ovšem už tak je 19 závodních víkendů hodně, ale mělo by jich být “údajně podle spekulací a dosavadních vyjádření Dorny” max 20. Největší šanci má Mexiko (možná i jako náhrada za Argentinu), Zajímavé a zatím současnými motorkami Finsko a poslední dobou hodně zmiňovaná Indonésie. To máme s Kazachstánem 23 tratí, takže už by šel někdo z kola ven a upřímně se po příchodu tratí se silnými sponzory jako Chang (THA) a hlavně Red Bull Ring bojím o Brno. Toto je ale samo o sobě nápad na článek, jelikož nevím, jak jsou na tom jednotlivé tratě dobře nebo špatně, tak bych byl rád i za nějaký takový příspěvek a určitě nejsem sám :) Co se Fenatiho týče, tak se šušká, že opět bojuje s Manzim a to o místo u SIC58 SC v MotoE (což bych ale nebral příliš vážně ...).

    Reagovat
  • Nepřihlášený David Pondělí 12.listopadu 2018, 14:53

    Současnými motorami *nedotčené* Finsko a na VK se nedávno objevily i spekulace o VC Ruska ...

    Reagovat
  • Nepřihlášený fullgas1 Úterý 13.listopadu 2018, 07:43

    Ak Dorna pôjde cestou rušenia GP v krajinách kde je jediná GP v sezóne, tak to bude špatne. Osobne by som si vedel predstaviť kalendár bez Misana a Aragonu.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Georgio88 Úterý 13.listopadu 2018, 07:56

    Misano neskončí dokud bude Vale závodit. Dřív než Aragon spíš vyškrtnou Jerez, kterej by se stal WSBK-only tratí.

    Reagovat
  • Nepřihlášený David Úterý 13.listopadu 2018, 12:35

    Souhlas, Jerez je v podstatě už hodně ohraná trať a ve Španělsku jsou 3 trati už X let. Podle mě je ale úplně zbytečná trať nový Chang v Thajsku, už máme Malajsii a Japonsko a ještě by chtěli Indonésii... Místo Misana bych si dovedl představit Finsko, které je ještě mým favoritem na 20. závod

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama