Reklama

Marek Červený: Chci konečně letos vyhrát závod IRRC

Pátý závod International Road Racing Championshipu v Hořicích je druhým domácím závodem pro Team Wepol Racing by Penz13, za který startují Danny Webb, Marek Červený a Jamie Coward.

Od 17. do 19. srpna 2018 se piloti závodního seriálu International Road Racing Championshipu utkají v Hořicích v Podkrkonoší. Česko-německá závodní stáj Team Wepol Racing by Penz13 bude zastoupena třemi piloty: Dannym Webbem (GB), Markem Červeným (CZ) a Jamie Cowardem (GB). Webb je suverénně na čele celkové klasifikace IRRC-Superbike, Marek Červený je průběžně čtvrtý a Jamie Coward pak osmý.

Lokalmatador Marek Červený: „Na začátku sezóny mně chyběla sebedůvěra, potom jsem měl problémy se setupem mého motocyklu. Niveau špičky se hodně zvýšilo, ale od Imatry už máme vše pod kontrolou. Hořice jsou mým domácím závodem, a na jaře jsem zde vyhrál závod «300 zatáček Gustava Havla», když jsem profitoval ze znalosti tratě. Mými největšími soupeři budou Danny Webb a Didier Grams. Jsem hodně motivován a mým cílem je konečně vyhrát letos závod IRRC. Myslím si, že to dlužím svému týmu a skvělému publiku v Hořicích. Takže jsem připraven a vše může začít!“



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama