Reklama

Marc Márquez & Dani Pedrosa slavili s 24.000 fanoušky

Tradičního rozloučení se sezonou «Honda Thanks Day» se pochopitelně zúčastnili piloti MotoGP Marc Márquez a Dani Pedrosa 24.000 fanoušků je mohlo obdivovat na okruhu Twin Ring Motegi na motocyklech, v autech a v motokárách.

«Honda Thanks Day» je setkáním továrních jezdců Hondy v různých kategoriích jako jsou MotoGP, Formule 1, Trial nebo WTCC s jejich fanoušky. Twin Ring Motegi letos navštívilo 24.000 fanoušků značky Honda. Kromě továrních pilotů týmu Repsol-Honda Marca Márqueze se ho zúčastnili také jezdec týmu LCR-Honda Takaaki Nakagami, za Trial zde byl Takashisa Fujinami a rovněž z MXGP Tim Gajser. Nechyběl ani Takuma Sato, první japonský vítěz Indinanapolis 500. Pochopitelně byli přítomni oba piloti F1 Jenson Button a Stoffel Vandoorne.

Pro Márqueze a Pedrosu vše začalo už v pátek jako Dinnerparty v hotelu Shangri-La Hotel v Tokiu, kde se oslavil oficiálně vítězství mistra světa jezdců, týmů a konstruktérů v kubatuře MotoGP. V sobotu vše pokračovalo na okruhu Twin Ring Motegi. Márquez a Pedrosa například absolvovali několik kol se závodním automobilem Formule 3 z japonského šampionátu.

V neděli se oba tovární piloti týmu Repsol-Honda zúčastnili závodů na dvou a čtyřech kolech. Márquez a Pedrosa závodili na motokárách, motocyklech Super Cub a autech Honda Sport & Eco Fit.

Potom navštívili Marc Márquez & Dani Pedrosa výstavu značky Honda. Večer se oba přemístili nazpět do Tokia a odsud odletěli do Evropy.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama