Komentáře k článku Má dojít k senzačnímu spojení WSBK a EWC zpět na článek →

  • Nepřihlášený Gardener Sobota 21.prosince 2019, 09:00

    Tohle si moc neumím představit a ani tomu moc nerozumím. WSBK v EWC mi přijde jako nesmysl. Čumět 10 hodin na kroužícího Reu, vydrží možná Francouzi. Startovní pole WSSP je na příští sezonu pěkně zaplněné. Ezpeletův nápad o jednotných motorech v MS produkčních motorek, mne ovšem pobavilo. Naprostá nekompetentnost toho člověka mne však nepřekvapuje. Od doby jeho příchodu na vrcholný post silniční jedné stopy, to již předvedl mnohokrát. IRTA byla zjevně lepší DORNY, byť o neschopnosti Flamminiovců toho tehdy padlo nemálo. Očekávání nebyla naplněna, šampionát se stal jakýmsi béčkem pro MGP se vším všudy, včetně vykrádání.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Georgio88 Sobota 21.prosince 2019, 09:25

    Příjde mi to jako blbost. Takže týmy WSBK budou mít tři jezdce ve WSBK na roštu? a to EWC pojedou v jednom týmu na jedné motorce? Mohl bych být třetím jezdcem v KRT? v Le Mans bych šel na párek, hezky si pospal, projel se na kolotoči a Jonatán by mi mezitím dovezl do cíle 25 bodů. Tenhle nápad pajdá na všechny nohy a neřeší to, že motorky WSBK jsou v podstatě předražený prototypy MotoGP s nálepkama světel. Tak, smeteno ze stolu, co tam maj dalšího?

    Reagovat
  • Nepřihlášený Jolly Sobota 21.prosince 2019, 21:32

    Tak to je mega kravina.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Romanko Pondělí 23.prosince 2019, 12:03

    Tomu se říká optimalizace nákladů. Spíše by mne zajímalo, co bude s tím "zbytkem" osmi závodů WSBK mimo těch 5+5. To se nikde neobjevilo.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Romanko Pondělí 23.prosince 2019, 12:12

    Ale na druhou stranu, kdyby to mělo být 18 závodních víkendů za rok, 5 z toho vytrvalostních, proč ne? Ale jak zajistit, aby WSBK týmy měli i vytrvalostní techniku a naopak? A zde nastupuje optimalizace techniky. Prostě budou motorky stejné a hotovo. Max trochu rozdílné motory. Bože či Matko přírodo ochraňuj nás před organizacema jako je DORNA a jí podobné.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama