Komentáře k článku Lukáš Pešek: Rossi na zemi. A ten „spratek“ Márquez dostává směšné tresty zpět na článek →

  • Nepřihlášený L. V. Úterý 10.dubna 2018, 19:58

    Je potřeba si uvědomit, že jsou to závody a každý zavodnik nastupuje na start s cílem vyhrát a doby kdy se závodilo ohleduplně jsou pryč jde jen a jen o peníze!!!! a slávu. I Valentino má několik nedobrych ataku na své soupeře a dnes, když už nestačí tak si hraje na svatouška.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Be bop Úterý 10.dubna 2018, 20:18

    L.V. svatý není nikdo ani Rossi,ale toto uz je opravdu fraška Mel skončit uz za ten manevr na startu kdy jel v protisměru!pak to posilal do mist kde nebylo misto co ja jsem viděl třem liden včetně Rossiho jak smyslů zbavený.Mimochodem co jsem viděl tak penalizaci měl dostat dle mého i Zarco za Pedrosu

    Reagovat
  • Nepřihlášený X Úterý 10.dubna 2018, 21:04

    Je pravda, ze kdyby to udelal kdokoliv jinej, ten start, tak skoncil mimo grid, nebo dostal cernou. Zbytek netreba komentovat....A to, jak Marquez pak rikal, ze jeden z komisaru, ukazoval palec nahoru, tak to v tu chvilku nemohl ani videt, protoze k nemu byl zady.... Tak at aspon nelze. To mu asi poradil Alzamora....

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardener Úterý 10.dubna 2018, 21:59

    Vzhledem k tomu, že Marquez a Honda- je zjevně jednoznačně nejrychlejší paket, povede pro ostatní jezdce k titulu jediná cesta. Cesta přizpůsobení se novému přístupu k závodění. Najíždět si na vnitřek a nebrat ohled na jezdce, který se tak ocitne venku. Ponechávám na vás, jestli je to dobře, nebo špatně,ale pokud bude mít sebelepší jezdec pár výpadků, bude s ním moci soupeřit i jezdec jinak nekonkurenceschopné značky. Účel světí prostředky a lze předpokládat, že Dorna nebude chtít další trest pro svoji zlatou husu. Náhrada za Rossiho jednou přijít musela. Lorenzo to nebyl, není a nikdy nebude a Marquez tak MUSÍ být podporován ze všech sil, stran a všemi dostupnými prostředky.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pepa Úterý 10.dubna 2018, 22:58

    Proč tolik nenávisti?? Do motogp emoce nepatří, jde o to být první a radovat se, že ostatní jsou horší než Vy.. kdo chce tady hodnotit charakter?? Rossi?? Nebo snad Pešek???🙂🙂🙂

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardener Úterý 10.dubna 2018, 23:15

    Pepa: Jaké nenávisti? A že emoce do MGP nepatří!? Možná do šachů a kulečníku. A tvůj přístup je naprosto zvrácený. Radovat se, že jsou ostatní horší než já!? Tvl co hulíš!? Naopak se raduju, že jsem lepší než druzí. Ps: Rossi a Pešek nehodnotí charakter,ale styl jízdy.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardener Úterý 10.dubna 2018, 23:28

    Když se raduješ, že jsi lepší než ostatní, raduješ se, že jsou horší než Ty... zkus se nad tím zamyslet..ve vývojové psychologii se to nazývá komplex méněcennosti.. bez toho by jsi nechtěl soutěžit.. byl by jsi spokojenÿ.. Jsem fanda Rossiho, ale mrzí mě, že člověk jeho formátu ukazuje prstem okolo a živí nenávist.. pokud znáš např. rugby a přístup těchto borců chápeš o čem mluvím, VR46 není přece unaříkané ořezávátko..

    Reagovat
  • Nepřihlášený Středa 11.dubna 2018, 08:52

    Marquez si ten den dělal fakt, co chtěl. Už jenom za ten start by kohokoli jinýho dost tvrdě potrestali.. za ty předjížděcí manévry ho měli jednoznačně diskvalifikovat. Ale co? Je to přece Mareček, mazánek matičky Dorny... zrovna Rossi by ale o strachu z agresivity jiných jezdců mohl pomlčet. Jeho dneska legendární souboje s Gibernauem nebo Laguna Seca se Stonerem byly taky prošpikovaný hodně ostrejma momentama, ale na jejich konci se radoval z vítězství, a to s oblibou komentoval alibistickou větou: "That's racing..." To, co se dneska děje kolem Marca, je hnus, ale Valentino má v tomhle ohledu taky máslo na hlavě.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Stivik Středa 11.dubna 2018, 09:58

    Doporučujem si pozrieť záznam zo súboja v Laguna Seca. Videl som ho asi 20 krát. To že Rossi išiel na hrane, je jasné, len Stoner nečakal, kade ho predbehne - nakoniec aj tak ten závod vyhral. A Marečkovi prajem len toľko, že keďže je to kontaktný šport (v 300 km/h - Panebože!)tak nejaké stretnutie so Zarcom - potom tú uškerenú papuľu bude mať okolo celej hlavy...

    Reagovat
  • Nepřihlášený L. V. Středa 11.dubna 2018, 12:11

    Do této diskuze a i autorovi L. Peskovi,, který je zaujatý proti MM a zjevně fandí Rosimu (svoje názory ať si prezentuje po přenosu-každý fandí svému vybranému jezdci a určitě všichni nefandi Rosimu) doporucuji přečíst si článek na www.silnicnimotorky.cz co na to řekl Agostini.

    Reagovat
  • Nepřihlášený DutchTT Středa 11.dubna 2018, 15:32

    No jen na okraj, Vale jel pomaleji a to viditelně a měl tedy od traťáku dostat upozornění modrou vlajkou, jel trochu mimo nejrychlejší stopu do které se vracel..a MM prostě chtěl víc než jen dojet pro body za deváté místo...a Vale zapomněl, jak nedotknutelný byl svého času on...prostě se to vyvíjí, ti co jeli v tu dobu v předu měli jiné starosti... mnohem hůř dopadl Dani Pedrosa.., je to sport bohužel někdy více tvrdý než by doktoři doporučovali! :)

    Reagovat
  • Nepřihlášený Prusa Čtvrtek 12.dubna 2018, 09:54

    Durch TT - doporučuji nastudovat pravidla. Signalizace modrou vlajkou se dává jezdci, který je třeba předjížděn o kolo zpět, což rozhodně nebyl tento případ....

    Reagovat
  • Nepřihlášený Capan Pátek 13.dubna 2018, 17:01

    Pokiaľ ostatné timy maju pocit,že voči Marquezovi komisári postupovali neštandartne benevolentne,nech podaju oficiálny protest. Jedine to je tá správna cesta.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama