Reklama

Lukáš Pešek o české účasti v Brně

S týdenním odstupem hodnotí dvojnásobný vítěz GP a současný komentátor TV Nova GP České republiky. Jeho hodnocení jsme z FB vůbec neupravovali:

"Hello pratele, Tak jsem se po tydnu dostal k pocitaci abych se s Vama podelil jak jsem videl Velkou cenu Brna ja. V Brne jsem byl v sobotu a nedeli.Byl to celkem narocny vikend.Prislo mi ze jsem porad ve skluzu,behani mezi studiem na strese boxu a komentatorske bunky na protilehle tribune bylo celkem narocne.Nic mene myslim ze jsme to s Ondřejem Ježkem zvladli.V primem prenosu jsem nebyl uplne ve sve kuzi musim rici.Kazdopadne jsem prisel na jednu zajimavou vec.Jelikoz jsem byl cely zivot v pozici zavodnika,tzn ze jsem vzdy jen odpovidal na otazky tak jsem si nikdy neuvedomil jak je tezke otazky davat.Trochu jsem v tom plaval a doufam ze to nebylo moc videt :) ale musim rici ze mi to moc bavi a tim podekovat TV NOVA za tuhle prilezitost. Cely vikend byl fantasticky,plny krasnych motorek,devcat a velmi rychlych jezdcu.Samotna nedele byla z meho pohledu absoutni TOP.Nevypocitatelne podminky,kazdy zavodnik soustredeny na maximum,zmena poradi v kazdem kole a nakonec muzeme rici ze vitezstvi favoritu. V prubehu vikendu a po zavode jsem dostaval otazka na ceske jezdce. Videl jsem to asi takto:

Moto 3 a Jakub Kornfeil

Cely vikend tak nejak bojoval,to jestli sam se sebou nebo s technikou muzeme jen spekulovat.Kazdopadne skoda ze trat pri zavode nevydrzela dele mokra.Mel vyborny zacatek a posun dopredu okamzite na bodovane pozice ale potom se bohuzel propadal a propadal az mimo bodovane pozice. Za mne trochu zklamani,cekal bych od tak zkuseneho jezdce lepsi vysledek pri domaci GP.

Moto 2 Karel Hanika

Bojoval cely vikend ale bohuzel na posledni pozici to zni celkem divne kdyz zavodnik rekne ze je spokojeny.Uprimne jsem si rikal ze to byla zbytecna divoka karta.Kdyby tym radsi ty penize ktere investoval do jednoho vikend GP pouzil na testovani bylo by to lepsi.Mohli jezdit 14dni v kuse ve Spanelsku a najezdit slusnou porci kilometru,ktere jak rikali jim chybely k tomu aby zajeli lepsi vysledek.No budeme Karlovi fandit aby zajel dobry vysledek ve Spanelskem mistrovstvi a doufat ze tento tym s nim nevybehne jako s Jirkou Mrkývkou coz mi neprislo moc pekne a profesionalni :(

Moto GP Karel Abraham

Kdyz jsme Karla meli ve studiu na rozhovor tak jsem si poprve v zivote vsiml jak je nervozni pred zavodem.Bylo na nem videt ze pro nej domaci prostredi neznamena vyhodu.(a to jsem se od kolegu novinaru dozvedel ze letos je Karel nejvic v pohode za jeho karieru) Za mne jeho nedelni vykon byl vyborny,takticky dobre nacasovana vymena,chvili na 4 pozici v zaberu kamer,v druhe pulce zavodu se sice jen propadal a mohlo se zdat ze vubec nebojuje ale jak sam Karel rikal,z domaci Velke ceny chtel body.To dokazal a myslim ze cesky divak mohl byt spokojeny,protoze to byly jedine ceske body tento vikend. Tak takto jsem to videl JA :) jaky nazor na to mate VY? LP/52



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama