Reklama

Krummi se rozešel s týmem CM Racing

Sezóna 2022 ještě pochopitelně ani nezačala a už dochází k rozvázání smluv na tuto sezónu. Mistr světa 2019 v kubatuře Supersport Randy Krummenacher se rozešel s týmem CM Racing Ducati.

«Krummi» se nikdy netajil názorem, že smlouvu podepíše pouze s takovým týmem, kde se vydělanými penězi může i uživit. A to zřejmě u týmu CM Racing Ducati neplatí. Včera v poledne oznámil italský tým, že švýcarský exmistr světa za CM Racing Ducati v sezóně 2022 závodit nebude.

Jen připomínám, že tým CM Racing na novou sezónu 2022 přesedlal z motocyklů Yamaha na Ducati.

Týmový šéf Alessio Cavaliere toto oznámení učinil ještě dříve, než došlo k prvnímu testu «Krummiho» s motocyklem Ducati.

«Krummi» teprve v polovině září přestoupil do tohoto italského týmu, kde nahradil zraněného Lucu Beranrdiho. A hned první závod v Barceloně 31-letý Curyšan vyhrál.

Od 4. listopadu je přitom oficiálně známo, že CM Racing pojede dle nových technických pravidel s motocyklem 955 V2.

Po odchodu 20-letého Bernardiho do týmu Barni Ducati (WorldSBK) se stal «Krummi» automaticky uvažovaným pilotem #1 v CM Racing. A 8. listopadu bylo vše oznámeno oficiálně.

Mimochodem: Top-technici současného týmu CM Racing Manuel Cappelletti a Alessandro Alvisi pracovali s «Krummim» už při zisku jeho mistrovského titulu v Bardahl Evan Bros Yamaha v sezóně 2019.

Faktem je, že «Krummi» dostal smlouvu k podepsání teprve začátkem prosince, to už byl od 28. listopadu jasnou #2 v týmu Max Kofler z Rakouska.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama