Komentáře k článku Kornfeil je na Salače naštvaný zpět na článek →

  • Nepřihlášený Josef Johánek Neděle 03.listopadu 2019, 20:01

    Snad každý bod dobrý Filipe.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pedro Neděle 03.listopadu 2019, 20:05

    Kubo Kubo, jinak tě předjet nemohl. Filip má totiž to, co ty jsi nikdy neměl a kvůli čemu jsi 10 let v Moto3 - DRAVOST. To, co Filip letos předvádí, je úžasné a kdyby ho 5x (včetně Austrálie) někdo nesestřelil, bylo by určitě i nějaké to umístění v top 5. Jen ať mu to vydrží a pokud bude Arbolino příští rok ve formě, mohli bychom vidět oba pravidelně na bedně. Kornfeil bude mezitím v nejhorším týmu s KTM a za kolegu bude mít Masakiho, který za ty 2 roky bodoval jen párkrát. Myslím, že Kornfeil bude v příští sezóně rád za body.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Josef Johánek Neděle 03.listopadu 2019, 22:10

    To je nepříjemné když se pohádají kolegové.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Capan Neděle 03.listopadu 2019, 23:22

    To je normálne,že sa jebú. Ľudia sú už takí. Ale nemajú si čo závidieť. Obaja jazdia nič moc.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Neděle 03.listopadu 2019, 23:42

    Obaja jezdi nic moc - pravda, ovsem Kornfeil je tam 10let, a Salac prvnim rokem.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Georgio88 Pondělí 04.listopadu 2019, 07:51

    Rubbin' is racing. Kubajz to ze své pozice vidí jinak a to je pochopitelné, ale pokud by tam ten kousíček místa při svém patentovaném nájezdu zeširoka v T9 Kubajz nenechával kolo, co kolo, tak by se to nestalo.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pondělí 04.listopadu 2019, 19:55

    Kornfeil může bejt naštvanej, na koho chce, ale výsledek to nezmění. Spíš by se měl starat o svoje výkony z poslední doby, protože, jak tady lidi řikaj- ani jeden nic moc- Filip mu v závěru sezonu zatápí, aspoň co se dojmu týče. A to už je sakra co říct, na to jak se ještě v nedávný době viděl v TOP5.

    Reagovat
  • Nepřihlášený unavix Pondělí 04.listopadu 2019, 20:07

    Z Kornfeila se stala plačka jako je Lorenzo. Všichni okolo můžou za jeho špatně výsledky. Chybu u sebe ale nehledá. Vůbec mu není divný, že ani v top týmech nebyl schopen jet o titul i přes to, že jeho předchůdci nebo následovníci o titul jezdili.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Úterý 05.listopadu 2019, 23:59

    Tahle Kornfeilova stránka je fakt úděs. Už ta první aféra v Brně... Dobře, jestli mu "malej cucák" napíše: "Zmr***, co to o mně prohlašuješ!?", je to na pováženou ze strany Filipa, ale Kuba už má sakra nějakej věk a jako chlap by obsah soukromejch zpráv neměl pouštět do médií. To je prostě ubohost, ať si každej řiká, co chce. V tomhle případě je ale na vině čistě a jenom Kornfeil. Argument: "Mohli jsme mít body oba!" je uplně na palici. Co je Salačovi po tom, jestli bude mít jeho kolega body nebo ne? A Prustelu to koneckonců asi taky může bejt fuk, jestli 3 body nebo 5. Tak jako tak je to mizérie- "zobání" aspoň nějakejch bodů si před sezonou Němci za cíl rozhodně nevytyčili. Filipovi zřejmě ještě nějakou dobu potrvá, než se etabluje, ale už jsou vidět náznaky, že minimálně do Kubovy úrovně by se jednou mohl propracovat. Třeba mu Honda příští rok sedne a posune se. Ale Kuba?? Letos hodně smutnej příběh. Zezačátku se zdálo, že by to mohla bejt fajnová sezona, akorát si na něj zasedlo vedení závodů... Jenže Brnem začal obrat. Nemastný, neslaný výsledky, který ho nakonec vyřadily i z pro něj naprosto povinný TOP10 a k tomu jeho vyjadřování...

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama