Komentáře k článku Kornfeil: Filip asi chtěl vyhrát závod na prvních tři sta metrech zpět na článek →

  • Nepřihlášený Neděle 04.srpna 2019, 19:31

    Je to lez! Filipa sundal Binder, nebyla to jeho chyba.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Timo Neděle 04.srpna 2019, 20:57

    Pěkný článek!

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pedro Neděle 04.srpna 2019, 20:58

    Kornfeilovi se nedivím, že je tak naštvaný. Za Filipův pád mohl Binder a jestli někdo mohl za to, že jezdil pomalu a nedokázal se dostat dopředu, byl to on sám. Nicméně příští rok budou pravděpodobně oba v jiném týmu. Filip naznačil, že jedná s nějakým týmem, který je dobrý a měl by tam i peníze - To by mě zajímalo, co to je za tým :D RBA určitě ne, ti jsou vždy na chvostu, CIP asi taky ne a jinde by jej těžko vzali - u Gresiniho nebo Biaggiho či Bester chce jezdit kde kdo. Jsem zvědavý, jak to s nimi dopadne. Nicméně Kornfeil by měl být rád za to, že dojel doma v top 10. To Abraham ani nemůže říct, že bodoval (nicméně Oliveira to třeba zvládl a to má nejhorší motorku ....)

    Reagovat
  • Nepřihlášený ! Pondělí 05.srpna 2019, 13:21

    Kubajzovi jsem vždy již od 125cc fandil, ale za ty roky se u něj nic nezměnilo. Každoročně na špičku nestačí (i když to kdysi vypadalo že se s nimi může měřit) a spíše stagnuje.
    Ve svých vyjádřeních hledá chyby jinde:
    Motorka nejede - jezdec dává technikům zpětnou vazbu
    Odrovnal jsem pneumatiky - ty mají všici stejný, takovej Antonelli kolem něj proletěl jakoby nic a to přitom stahoval větší gap než Kubajz
    Jezdec mi spadl po kola - nemá startovat z 20. místa (zvlášť při avizování že pojede o vítězství). To že to byl zrovna Filip, a jak už bylo řečeno nebyla to úplně jeho chyba, to je jen blbá náhoda. V každém závodě někdo před někým.
    To že se závod nevyhrává v první zatáčce - Kubajz omlouvám se, ale mnoho fanoušků nikdy nepochopilo tvojí taktiku. I když už jsi se v závodech pohyboval na špici tak nikdy jsi se nedral dopředu a jen jsi klesal. Výjimky jako loňské Brno jen potvrzují (tvoje) pravidlo.

    Pro Filipa můžeš sloužit jako mentor po psychické stránce a máš ho klidnit, na trati mu pomáhat, ne mu něco vyčítat. Co se týká ježdění, nejsi zrovna příklad který by měli mladí ambiciózní jezdci následovat :(

    Na závěr přeji aby jsi se Kubajz do Moto2 podíval.
    Filipovi ať si z toho nedělá hlavu, stalo se, jede se dál. It's a racing.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Lumen Pondělí 05.srpna 2019, 14:24

    To anonym: Docela typický hodnocení Kuby českým fandem, celkový postavení Kuby do 10. místa je pro ně málo i když jinde ve světě to berou jako úspěch. Bylo by to hezký kdyby někdo z našich byl úplně na špici, ale to je skoro utopie. Salač od mala jezdil ve Španělsku a měl úplně stejné podmínky jako španělé a zdaleka není super borec, kterej by porážel ostatní na počkání. Měli bysme být rádi za každou bodovanou pozici.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama