Komentáře k článku Konec spolupráce Cadalora & Rossi zpět na článek →

  • Nepřihlášený Be bop Sobota 01.prosince 2018, 14:03

    Bosso oba vybrali stejný typ motoru

    Reagovat
  • Nepřihlášený Max Sobota 01.prosince 2018, 14:56

    Poslední dvě sezony Rossiho jsou tady, jsem zvědav jestli ještě dokáže vyhrát závod.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Capan Neděle 02.prosince 2018, 07:07

    Be pop,to je pravda,ale zatiaľ ,čo Vinales je relatívne spokojný,Rossi nie. O tom sa tu píše. Už si nespomínam,ale boli v Yamahe takéto ťahanice aj v minulosti? Alebo Lorenzo vyhrával na všetkom,na čo ho posadili?

    Reagovat
  • Nepřihlášený Capan Neděle 02.prosince 2018, 07:19

    Max,v Sepangu mal k tomu veľmi blízko. Až na ten záver to bol z Rossiho strany perfektný výkon. Nasadil desivé tempo.Zaujímavé,že to tá zlá Yamaha zvládala.Veď mu takmer nestačil ani Marquez. A myslím,že keby Marc nemal už titul v kapse ,bral by radšej istých 20 a Rossi by vyhral. Ale opak bol pravdou a Rossiho uštval.

    Reagovat
  • Nepřihlášený :D Neděle 02.prosince 2018, 12:12

    Jezis Capane :D Prej Marquez Rossiho ustval. Sam Rossi rekl ze to byla jezdecka chyba. Imho v ty zatacce jel pomaleji a o chlup ve vetsim naklonu nez mnohokrat predtim, coz si jednoduse zemska pritazlivost prebrala po svem. (nikdo z nich neni jako Marc, ktery se snad narodil jako gyroskop a soucasna Yamaha neni Honda ktera v kombinaci s Marcem dovoli to co jsme si dosud nikdo nedokazal predstavit) Yamaha mela problem uz od sezony 2017. Po hvezdnym nastupu Mavericka, kterej pozdeji zvadl (uz LeMans2017 vyhral jen diky tomu ze si zkratil zatacku aby zustal za Rossim a ten nasledne spadl protoze to prehnal jak na to tlacil) tam usnuli na vavrinech. Zatimco ostatni (Honda, Ducati, Suzuki) poradne makli na elektronice a Honda se Suzuki kurevsky i na motoru (Ducati mela motor silnej vzdy) tak v tovarne Yamahy stale spolihali na jejich chassi a hvezdnost pilotů. Ujel jim vlak. Motorove se nechytaji na Hondu, Ducati ani Suzuki (za motor je chvalena i KTM!), jednotne elektronice taky jeste neprisli na zoubek a maji velke problemy. Aby se nekde zlepsili, museji jinde hodne ubrat a nemuzou najit ten "sweetspot" na jejich urovni znalostí, natozpak aby se dostali na uroven konkurentů. Doufejme ze na koncu sezony nasli spravnej smer, protoze to konecne vypadalo ze se vykaslali na sezonu a zacali makat na te dalsi driv nez po Valencii. I MotoGP sampionat potrebuje vetsi vyrovnanost, tedy posledni sezony je sampionat cim dal lepsi, cimz si nasadil latku hooodne vysoko ale (skoro)vzdy vyhraje Marc, coz taky driv nebo pozdeji se vsem zaji. WSBK je varovanim. Nastesti to vypada cim dal tim zajimaveji. Marc s Jorgem na Hondici, uz to bude pro Marca poradnej zahul pokud Jorge zustane zdravej. Dovi u Ducati bude lepe dychat kdyz mu na zatylek nefuni Jorge (resp. se nemusi divat na jeho zadek), Petrucci nema takovou vyrovnanost aby mu celou sezonu ukazoval zada. Miller dokaze s aktualni Ducati taky potrapit v nejednom zavode. Rins na Suzuki bude chtit dalsi krok, bedna mu bude malo. Cal pokud to nezahodi tak taky tlaci zpodbedny. Pak tu mame novou krev - Morbidelli, stejne jako vsichni prednim, vypada ze s jinym matrosem nez je zastarala Hondice bude dychat na zada vsem jako Zarco posledni 2 sezony. Mir to bude na desitku mirit, Bagnaia taky nebude hrat treti housle. Zarco s Polem budou chtit KTM mit v desitce pravidelne - pokud na to motorka bude mit. Alexe s Iankem ceka tezka sichta na Aprilce v teto konkurenci ale i kdyz to jeste tuto sezonu nebude, sem tam se tam taky ukazou. Bude to mit Vale s Mavem sakra tezky. Yamaha musi maknout, hodne maknout. Jakmile nestihas spicce, nemuzes si oddechnout protoze te honej a prejedou vlcaci co cihaj na tvoje zavahani. To budou hrozny 3 mesice :D

    Reagovat
  • Nepřihlášený Capan Neděle 02.prosince 2018, 23:14

    Dávam Ti 10 bodov,že si si s tým dal takú prácu.🙌 Nejako to už vydržíme.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama