Komentáře k článku Konec přátelství v týmu Bardahl Yamaha! zpět na článek →

  • Nepřihlášený David Pátek 28.června 2019, 08:09

    Oni se spolu postrkovali už v Monze a prodávali si ruku jen na oko. Tato kategorie je mnohem zajímavější než WSBK a tyto souboje jsou pravé závodění. Oba se zřejmě dostanou do WSBK, ale teorie o tom, že budou týmoví kolegové, můžeme vypustit :D

    Reagovat
  • Nepřihlášený Bosso Pátek 28.června 2019, 08:48

    Krummi už jednu sezónu v MS-Superbike absolvoval (2017), ale bez úspěchu (celkově skončil až 16. a 3x dojel v Top-10). Promotér DWO (Dorna World Organisation) by sice ráda tento tým viděla o level výše, tedy ve WorldSBK, ale dle Krummiho stojí závodění jednoho jezdce na úrovni! v MS-Superbike 1 milion Euro, a na to prý současný tým finančně rozhodně nemá.

    Reagovat
  • Nepřihlášený David Pátek 28.června 2019, 09:22

    Měli by slevnit a to hodně. Pak se diví, že tam je jen 19 stabilních jezdců. Dá se sice očekávat rozšíření Barni (Pirro ?) a Pucceti (???), nicméně to je pořád málo a jak už jste tu psali - Některé týmy nejsou spokojené s podmínkami a hrozí, že odejdou (tuším, že Orelac a ta “satelitní” Honda s Delbiancem)

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pátek 28.června 2019, 15:44

    Tam ani žádné přátelství nebylo,už od začátku to tam vře a je to na ostří nože,stačí si všimnout když Krummi vyhraje a Caricasulo vypadá jako malé uražené dítě,a vždy když hrají pro Krummiho hymnu tak si na počest nesundá ani kšiltovku.Tam to bude ještě boj.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama