Komentáře k článku Kdo bude týmovým kolegou Marca Marqueze? zpět na článek →

  • Nepřihlášený Pátek 15.listopadu 2019, 10:11

    a mladej Marquez? uplný sc-fi?

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pátek 15.listopadu 2019, 15:16

    Nevim, proc by mel mit Zarco nejakou predvidavost? Ma manazera, a ti vetsinou vi, vzdycky vic, nez ostatni. No, a outsideri, tak hnusne bych Bradla s Nakagamim nenazval. Takka je novacek, Bradl taky celkem v minulosti ukazal, ze neni uplne marnej. A mladej Marquez, to kdyby Dorna povolila, tak si myslim, ze by to byl "peknej" pruser - to by totiz byla takova tlacenka, ze by to hodne lidi asi nezkouslo :-)

    Reagovat
  • Nepřihlášený Martan81 Pátek 15.listopadu 2019, 16:19

    Proc by melbyt mladsi Marquez tlacenka. Je to dvojnasobny mistr sveta! Se dvema tituly sli ze soucasnych jezdcu do MotoGP pouze Rossi, Jorge, Mark a Johan. 1 titul ma Dovi, Vinales, Mir, Morbi, Rabat. Ostatni nic, takovy Alex Espargaro sel do kralovske kubatury bez jedineho podia! Tak proc Alex M tlacenka .?

    Reagovat
  • Nepřihlášený Roman Pátek 15.listopadu 2019, 17:04

    Tak Zarco evidentně věděl co dělá, když rozvázal s KTM, jeho působení u Hondy je nejspíše stoprocentní. Tovární bike by mu slušel, ale ten jistý určitě nemá. Cal bude Marquezovi rovnoceným partnerem a to se mu líbit nebude, takže to nejspíš bude Nakagami...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Capan Pátek 15.listopadu 2019, 17:31

    Tiež nechápem,prečo by mal byť Marquez tlačenka. Veď závodný tím si jazdca vyberá podľa vlastnej vôle, či nie? A že by bol Call Marcovi rovnocenným súperom, to je snáď len špatný vtip...😀

    Reagovat
  • Nepřihlášený Martan81 Pátek 15.listopadu 2019, 22:52

    Přijde mi to tak, že kdyby se jmenoval jakkoliv jinak, nikdo by o nem nepochyboval. Takhle je vnimany pouze jako mladší bratr Marka.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama