Reklama

Katarští vítězové přijedou jako lídři do Jerezu

Všichni tři vítězové úvodního závodu letošní sezóny, tedy Andrea Dovizioso (MotoGP), Francesco Bagnaia (Moto2) a Jorge Martin (Moto3) jsou na čele svých kubatur v tabulkách MS po závodě v Austinu / Texas.

To je samozřejmě velmi zajímavá situace, po Argentině vedli totiž Cal Crutchlow (MotoGP) - ten na okruhu «Termas de Río Hondo» vyhrál závod královské kubtury, stejně jako tak trumfoval zkušený Mattia Pasini (Moto2) a Aron Canet (Moto3) skončil druhý, tak po GP USA se vrátili na pozice lídrů vítězové z Kataru.

Tovární jezdci týmu Aprilia Gresini zůstali po závodě Red Bull Grand Prix of The Americas ještě v úterý na okruhu Circuit of the Americas, aby zde Aleix Espargaro a Scott Redding testovali motocykl Aprilia V4. A zde se také vyjádřil týmový šéf o plánech na sezónu 2019. K dosavadnímu pilotovi Aleixi Espargarovi by měl přijít do italského továrního týmu z Noale jako pilot jeden Ital! Bude to buď Danilo Petrucci nebo Andrea Iannone.

A když jsme už u těch testů, v současné době testuje tým Ecstar Suzuki na okruhu Twin Motegi, a motocykl Suzuki GSX-RR zde pilotuje francouzský testovací jezdec Sylvain Guintoli. Ten by měl startovat s wild card právě v Motegi při GP Japonska a dále ještě u nás v Brně na Masarykově okruhu a ve španělské Barceloně.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama