Reklama

Jorge Navarro: 2017 a 2018 v Moto2 za Gresiniho

Aktuálně druhý jezdec MS-Moto3 Jorge Navarro postoupí na sezónu 2017 do kubatury Moto2. Španěl podepsal smlouvu na dva roky do týmu Fausta Gresiniho.

Jorge Navarro tedy odchází ze stáje Moto3 Estrella Galicia 0,0 do Moto2 týmu Fausta Gresiniho. Zde letos závodí Sam Lowes a pilot týmu Federal Oil Gresini je v MS-Moto2 v Top-3. Ovšem britský jezdec sice zůstává u Gresiniho, ovšem pojede 2017 v královské kubatuře MotoGP s továrním motocyklem Aprilia.

Navarro je nyní v MS-Moto3 aktuální druhý v tabulce - ztrácí 61 bodů na Brada Bindera.

Rovněž Romano Fenati byl kandidátem do týmu Fausta Gresini. Jeho chování ale vedlo k suspendování z týmu Sky VR46 a definitivnímu vyhazovu. A zřejmě bude něco pravdy na tom, co se dozvěděl náš web v brněnském paddocku: Jistý pilot s přezdívkou «The Doctor» s pomocí svých asistentů během brněnského závodního víkendu důkladně varoval majitele italských a španělských týmů, že pokud angažují na sezónu 2017 právě Romana Fenatiho, tak budou mít problémy právě se startovním číslem #46. To našemu webu prozradil muž, který velmi dobře zná poměry v paddocku mezi italskou komunitou.

Nyní se tedy může z místa v prestižním týmu prostřední kubatury Grand Prix radovat právě Španěl Jorge Navarro na úkor Itala Romana Fenatiho.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama