Reklama

Jordi Torres ukončil své závodění v WorldSBK

Změny ve startovním poli MS-Superbike před posledními dvěma závodními víkendy - 4 jízdami - neberou konce. Po týmech Tripple-M-Honda - ve středu - a Pedercini Kawasaki - dnes - oznámila změnu jezdce i stáj MV Agusta.

Jistě, osud italské noblesní značky ohledně jejího působení v šampionátu MS-Superbike na sezónu 2019 stál stejně na hodně vratkých nožičkách, ale přece jen se tak rychlý konec ukončení závodění Jordiho Torrese u Italů rozhodně neočekával.

31-letý Jordi Torres vystřídal svého zraněného krajana Esteve Rabata při závodě «premier class» v Aragónu a jeho výkon rozhodně nebyl špatný. Proto dostal Torres šanci i tento víkend na okruhu Chang International Circuit», kde se bude konat 15. závod letošní sezóny «PTT Thailand Grand Prix».

A je velmi pravděpodobné, že Torres pojede i v japonském Motegi.

To se ale týmovému šéfovi Andreovi Quadrantinimu vůbec nelíbilo a tak s Torresem rozvázal s okamžitou platností smlouvu, která byla platná do konce sezóny.

Kdo nahradí Jordiho Torrese v Argentině a v sezonním finále v Kataru, zatím sice nebylo oficiálně oznámeno, ale šéf týmu Andrea Quadranti favorizuje 23-letého Maximiliana Scheiba z Chile. Ten ukončil letošní sezónu v ME-STK 1000 celkově jako třetí a vyhrál závod na Masarykově okruhu v Brně.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama