Komentáře k článku Jonathan Rea suverénem úvodního závodu v Algarve zpět na článek →

  • Nepřihlášený Sobota 07.září 2019, 16:43

    Tak Rea už může zase slavit titul. Vidím, že se ve WSBK nic nezměnilo

    Reagovat
  • Nepřihlášený Sobota 07.září 2019, 19:41

    Skoda Alvara. Dnes by to vyhral, nebyt te kolize. Jel super.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Roman Neděle 08.září 2019, 10:15

    Osobně si myslím, že Bautista svou hloupostí prohrál Ducati titul. Neříkám, že nejel skvěle, ale nebýt předcházejících závodů klidně by mu stačilo dojíždět v klidu na bodovaných místech. Vůbec nechápu co chce jezdit s Hondou??? Bike má evidentně své limity a ty hned tak přes zimu nezvýší a Bautista neumí jezdit na limitu, jak se na něj dostane padá. Rea titul zaslouženě, jezdit umí a umí jezdit i hlavou, můžu mít výhrady k jeho povaze, ale hold každý vyjímečný člověk má své mouchy.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pedro Neděle 08.září 2019, 11:32

    Mě se nelíbí, že Rea furt ostatní “šikanuje” ve WSBK, však o něj se musí v MotoGP rvát, ale když ho to baví. Nemám proti němu nic, asi bych si taky masíroval ego a vyzival se ve slávě někde, kde bych neměl konkurenci, nicméně Crutchlow si stěžuje, že brzy nebude v MotoGP žádný Brit, přitom Rea by mohl MotoGP hodně okořenit (však jel tuším 2 závody za Hondu a vždy dojel v top 10...)

    Reagovat
  • Nepřihlášený Neděle 08.září 2019, 23:02

    Romane, nejsem si jistej, jestli Alvaro do hondy pujde..... Pedro: myslim, ze kdyby v nem videli takovej potencial, tak by v motogp uz davno byl....

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama