Reklama

Jetsurf v Popůvkách, autogramiáda ve Vaňkovce

Nedílnou součástí Monster Energy Grand Prix České republiky 2018 jsou pochopitelně také různé doprovodné akce. Ty pro veřejnost jsou následující:

Jetsurf exhibice motocyklových závodníků se letos kvůli nepříznivému stavu vody na brněnské přehradě koná v Popůvkách na Horním rybníku.

Je otevřená pro veřejnost ve čtvrtek 2. srpna od 12 do 13 hodin.

A koho zde uvidíte: Johann Zarco z Francie a Karel Abraham - oba piloti MotoGP, Španěl Joan Mir , Francouz Fabio Quartararo a Němec Marcel Schrotter - všichni z Moto2 a Jakub Kornfeil a Skot John McPhee z Moto2.

Čtvrteční Autogramiáda a rozhovory s motocyklovými závodníky se tradičně uskuteční v nákupní galerii Vaňkovka na centrálním náměstíčku. Bude se konat v rozmezí 18. a 18.30 hod.

Budou zde přítomni Karel Abraham a Švýcar Tom Lüthi - oba jezdci MotoGP. Dále Jakub Kornfeil, Ital Marco Bezzecchi, Španěl Arón Canet a Filip Salač - z Moto3 a s wild card startující za brněnský tým Willi Race Jihoafričan Sheridan Morais - Moto2.

V neděli 5. srpna potom od 13.25 do 13.35 slavnostní přelet stíhacích letounů AČR JAS-39 Gripen a od 13.51 Státní hymna v podání sólistky Národního divadla Praha Andrey Kalivodové .



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama