Reklama

Jakub Kornfeil se na úvod umístil jako 15.

Na rychlém okruhu v Sepangu se první den tréninku na suchu v kubatuře Moto3 dařilo našemu Kornfeilovi s motocyklem Peugeot.

Dopoledne byl dnes v Malajsii na suchu nejrychlejším Joan Mir (Honda) časem 2:13,129 min., druhý se umístil Lokalmatador a značkový kolega Adam Norrodin (Honda) + 0,280 sec. Top-3 doplnil Mirův týmový kolega Livio Loi a následovali: 4. Romano Fenati. 5. Enea Bastianini (oba rovněž Honda). 6. Bo Bendsneyder. 7. Andrea Migno. 8. Niccolo Antonelli (všichni tři KTM). 9. Jorge Martin (Honda). 10. Gabriel Rodrigo (KTM)...15. Kornfeil (Peugeot); + 1,478 sec. To bylo nejen pořadí v FP1, ale stejné zůstalo po úvodním dni tréninků kubatury Moto3.

Druhý trénink Moto3 se jel za mokra, nejrychlejším byl Aron Canet (Honda) časem 2:28.807. Za ním se umístili Bo Bendsneyder a Nicolo Bulega (oba KTM)....26. Jakub Kornfeil (Peugeot) +3.841.

"S prvním tréninkem dnes ráno jsem v každém případě spokojený. Na tomto rychlém okruhu zajet s motocyklem Peugeot 15. místo a to na suchu, není vůbec jednoduché. O to více mě těší moje dosažené časy a také skutečnost, že jsem mohl jet i rychleji. Naopak na mokru to vůbec nešlo. Přitom mokrý povrch byl vždy mou silnou stránkou, ale neměli jsme ten správný Set-up. Momentálně ale nejsem schopen říci, v čem je problém, neboť v porovnání s Japonskem a s Austrálii jsme toho moc nezměnili. Musíme analyzovat naše data a zjistit, co bychom mohli vylepšit. Měl jsem pocit i v zatáčkách, že jsem pomalý a musíme najít řešení i zde.“ , zhodnotila pátek v Malajsii #84.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama