Reklama

IRRC: S českou pomocí chce Didier Grams nazpět titul

Dvojnásobný ex-šampion IRRC, Didier Grams, bude letos startovat s týmem „G&G Motorsport“ v závodech Roadracingu s novým partnerem z České republiky a proto oživí i závodní scénu českého Roadracingu.

Od roku 2012 závodil tým Didiera Gramse pod názvem „W&G Motorsport“ a Grams vyhrál v sezóně 2013 a 2014 celkově International Road Racing Championship, v roce 2012 se stal vice-šampionem a sezónu 2015 ukončil jako třetí.

Kromě tohoto šampionátu se zúčastnil Grams roadracingových klasik jako North West 200 nebo Macau Motorcycle Grand Prix.

Nyní odchází z týmu týmový šéf a šéfmechanik Albrecht Wendritsch a tým s motocyklem BMW S 1000 RR se bude jmenovat „G&G Motorsport“.

Získali jsme nového partnera z České republiky, ten bude zapojen do technické, finanční a logistické podpory. Nebude to vůbec jednoduché, ale díky této české firmě se nám otevřely nové horizonty. Budeme se chovat v budoucnu více profesionálněji. Hlavním cílem je nazpět získání titulu v International Road Racing Championshipu, dále se zaměříme na North West 200 a Macau Grand Prix. Zúčastníme se ale také některých závodů Czech Road Racingu. S týmem GERT56 by rs speedbikes se objevím na startu několika závodů FIM MS-Endurance“, prozradil 32letý Sasík, který tedy sezónu 2016 bude absolvovat za G&G Motorsport.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama