Komentáře k článku Iannoneho zákaz činnosti stále platí zpět na článek →

  • Nepřihlášený Úterý 04.února 2020, 22:43

    Dle mě je za tím spíš nějaká vzpoura vůči Iannonemu... I kdyby dopoval, tak by to nemělo žádný vliv na jeho výsledky, takže to smrdí už od začátku.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Středa 05.února 2020, 00:58

    Já na Iannoneho distancu nevidim nic špatnýho. Fakt je, že na motorce doping neuplatní v takový míře jako třeba sprinter, ale prosté v sobě měl jasně zakázaný látky.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Plastky266 Středa 05.února 2020, 08:01

    Přesně tak, platí to v každém sportu. Můžu o tom mi pochyby, ale je to tak. Doping mu samozřejmě pomocí mohl.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardener Středa 05.února 2020, 09:31

    Je přinejmenším velmi zajímavé, že v kontrolním vzorku B, bylo nalezeno stopové množství látky, které lze dle odborníků získat konzumací hovězího masa. Ať už se mu ty steroidy dostaly do těla jakoukoliv cestou, je velmi snadné tvrdit, že doping užil úmyslně a asi neexistuje způsob, jak se proti tomuto očistit. Pokud ti borci cestují po celém světě a stravují se tam, nelze zabránit tomu,aby se tohle stalo komukoliv. Steroidy se dávají hovězímu skotu, aby mu rychle přibývalo maso. Různé destinace budou mít jiná pravidla pro užívání těchto látek v chovu zvířat. Není to jako u vzpírání, lehké atletiky, nebo cyklistiky, kde jsou v krvi občas celé apatiky.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Středa 05.února 2020, 09:56

    Nevim, ale dle me si vedome nic nevzal. Jak pise Plastky, ze mu to mohlo pomoct, tak odbornici se nechali slyset, ze to, co mu nasli, tak je vhodny tak na kulturistiku, silovy sporty, atd...., na kratky ,45min. zavody, mu to spis mohlo uskodit, resp. je to na nabrani hmoty. Kazdopadne tam bude chybet.

    Reagovat
  • Nepřihlášený miramara Středa 05.února 2020, 10:46

    Gardner - kolik takhle ,,nakaženýho"masa musíš sníst aby ti to našli?....to sežral celou krávu?

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardener Středa 05.února 2020, 11:59

    Miramara: Měl by jsi si o tom něco přečíst,protože máš zjevně velmi zkreslené představy o způsobu přenosu růstových hormonů z masa do krve. To množství, které bylo odhaleno ve vzorku B totiž bylo velmi,ale velmi nízké. Není tomu tak dávno, co se u nás řešil zákaz růstových hormonů do kuřat. Nikde jsem ale nečetl, že by za to nějakého sportovce sejmuli. Ono to bude nejspíše i tím, že metody odhalování zakázaných látek se zlepšují. I proto se poslední dobou spíš dopuje pomocí krevních konzerv, což pokud tě nechytnou přímo u transfuze, se odhaluje těžko....částečně se lze vymluvit na různé kyslíkové stany, či pobyty vysoko v horách.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardener Středa 05.února 2020, 12:10

    Miramara: A aby jsi nenabyl dojmu, že praktiky hormonů v krmivu masných plemen (ale i na produkci mléka), jsou nějakou pochybnou záležitostí třetího světa, tak věz, že hormony dostává dobytek i v USA a Kanadě. V EU je to zakázáno přidávat do krmiv, ba i takto narostlé maso dovážet,ale znáš to. Kšeft je kšeft a to maso je jemnější. :) Nevím, jestli jsi sledoval kauzu, jak v Holandsku a Německu přidávali do krmiva motorový olej? To jsou pak v mase i polychromované bifenyly, dioxiny....mnamka

    Reagovat
  • Nepřihlášený Ivan Středa 05.února 2020, 16:42

    neprihlaseny - si delas prdel ???? Tvl jako doping u sportovce nema vliv na vykon ??? Good joke...

    Reagovat
  • Nepřihlášený x Středa 05.února 2020, 17:44

    Škoda ho. To je pro Janka konec kariery Motogp. Žádný odpuštění nebude a navíc je znám jako rebel. Konec.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Středa 05.února 2020, 18:46

    Nepřihlášený Ivan- jestli reaguješ na můj příspěvek z 0:58, tak ti doporučim přečíst si to pozorněji. Řikam "neovlivní v takový míře jako u sprintera...", což znamená, že to na závodníka na motorce rozhodně vliv má, ale hlavní je motorka, a to, že si Janek šlehne, neudělá z Aprilie repsolku.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Středa 05.února 2020, 19:12

    ivanku, kamarade....., zase zvanis. Ano, doping u sportovce vykon ovlivni a dost, ovsem to, co nasli u Ianonneho, tak psal nejakej odbornik, ze v tomhle pripade, tato latka, mu spis nez pomuze, uskodi. Nebo se zeptej v padocku, kamosu, oni uz budou vedet.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama