Reklama

Hector Barbera měl opět problémy s policií

Španělský pilot Moto2 Hector Barbera z týmu Kalex Pons-HP40 byl přistižen jak řídil opilý v noci ze středy na čtvrtek svůj automobil.

31-letý jel ve čtvrtek nad ránem se svým Audi R6 ve Valencii příliš rychle a policie ho zastavila. Při dechové zkoušce mu bylo naměřeno 0,67 promile alkoholu, přičemž ve Španělsku je povoleno maximálně 0,6 promile.

Dnes proběhne zrychlené soudní řízení s dvojnásobným vicemistrem světa.

10-násobný vítěz Grand Prix ale nemá problémy s policií poprvé: V roce 2014 byl Barbera rovněž zatčen, neboť řídil svůj automobil Maserati bez řidičského průkazu, který mu byl předtím odebrán.

V roce 2012 projel s půjčeným autem od svého přítele několik křižovatek ve Valencii na červenou a řidičské oprávnění tak pozbyl na 2 roky a 2 měsíce.

Největší problém s policií ale měl vůči chování ke své přítelkyni po závodě v Jerezu 2013, s kterou zůstal několik dní v místním hotelu.

Po hodně hlasité výměně názorů musela Barberova přítelkyně vyhledat nemocniční ošetření, neboť měla po těle zhmožděniny...Na základě oznámení hotelového personálu byl potom Hector Barbera zatčen a celý další den pak byl na policejní stanici u výslechu. Soudy ve Španělsku ovšem rozhodují rychle a tak byl španělský jezdec odsouzen k podmínečnému trestu odnětí svobody na šest měsíců, který byl ale okamžitě změněn na veřejně prospěšné práce. Zároveň se nesměl přiblížit ke své ex-přítelkyni na 200 m.

Hector Barbera se po každém svém prohřešku vždy velmi kajícně omluvil jak svým fanouškům, tak také sponzorům.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama