Reklama

Hanika testoval ve Valencii

Po skončení šampionátu MSJ/CEV Moto3 zůstal český jezdec Karel Hanika ještě ve Španělsku, důvodem bylo dodatečné testování na okruhu Ricarda Torma ve Valencii.

„Byl to test a zřejmě ještě jeden bude. Kája pro Ariane Tech a AGR pracoval jako testovací jezdec a musím říct, že jeho poznatky a feedback byl velmi přínosný a velmi ho chválili“, řekl pro Motoforum.cz zástupce Ariane Racing Factory Peroutka.

Kromě Haniky testoval tento motocykl i španělský talent z MSJ/CEV Gerard Riu.

O Hanikově další závodní budoucnosti se stále jedná, jeho týmový šéf z letošní roku, tedy majitel Freudenberg Racing Carsten Freudenberg na toto téma uvedl: „Pro sezónu 2017 se nabízí několik zajímavých možností. V následujících týdnech se spojím jak s jezdci, tak s partnery a potom rozhodneme, v kterém šampionátu a v které kubatuře budeme na startu“.

A samotný Karel Hanika na téma příští sezóny říká: "V týmu Freudenberg se cítím opravdu skvěle a chtěl bych s ním i nadále pokračovat. V současné době připravujeme plány a zkoumáme naše možnosti. Ale není vůbec jednoduché, dát potřebný budget dohromady. Chtěl by mně někdo pomoci?!? Byl bych velmi vděčný!!!“



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama