Komentáře k článku Grand Prix v Brně letos naposledy? zpět na článek →

  • Nepřihlášený unavix Středa 01.května 2019, 14:23

    Žádná škoda. Za peníze který nenalejou do chřtánu Dorny může svaz společně s ministerstvem školství provozovat funkční mistrovství ČR na českých okruzích. A konečně svaz může založit národní tým. Jedinej škodnej na nepořádání MS bude majitel brněnského okruhu.

    Reagovat
  • Nepřihlášený David Středa 01.května 2019, 15:49

    Bohužel to je pravda, ale v tom případě by měly skončit i tratě jako Jerez, Assen, LeMans a Valencia, které jsou už ohrané ...

    Reagovat
  • Nepřihlášený fullgas1 Středa 01.května 2019, 20:26

    Hodne smutné správy, do Brna na Veľkú cenu chodím od 3 rokov s otcom, chodil aj Dedo a ja už som zobral svojho staršieho syna. Neísť v lete do Brna na GP je ozaj nepredstaviteľné.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Timo Středa 01.května 2019, 20:26

    Jako začínat s minusem 30 milionů plus dalších 30 milionů z prodeje lístků na letošek padlo na uhrazení dluhu z loňska to nevypadá dobře...smlouva je do 2020..Espezeleta v minulosti neměl žádného nahradnika za Brno proto se snažil udržet Brno i když tvrdil že má frontu zájemců což byla blbost i teď je to podobný sou tu 2 okruhy kde se reálně možná pojede..po 2020 asi skončí Rossi i Abaja motogp čeká tvrdá realita Dorna si ale dopředu zajistila příjmy jinde jenže okruhy budou ti kdo na to doplatí nejvíc..teď je motogp ale na vrcholu...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Glosátor Středa 01.května 2019, 20:46

    Nechci klukům a holkám z Brna radit ,ale pokud je to pro místní hoteliéry, hospodské, podniky a živnostníky skutečně skvělý kšeft, tak ať založí nějaké sdružení a přispějí částí svých zisků (nakonec i Automotodrom jako významný příjemce peněz za pronájem). Sehnat chybějících cca 30 mil. Kč by tak nemusel být až tak velký problém.

    Reagovat
  • Nepřihlášený GP2019 Středa 01.května 2019, 22:27

    Když nestačí příjmy, musí se snížit náklady. Když to jde jinde, tak proč ne v Brně a zrovna když tam padaj rekordy návštěvníků? Neni to třeba tim, že pronajmout si dráhu od AB stojí moc peněz...? Stejně se to pojede, je to jen divadlo. :-))

    Reagovat
  • Nepřihlášený pro GP Středa 01.května 2019, 23:45

    Myslim, ze jinde to taky nejde. Jen to vlada ostatnich statu vidi jinak, nez ta nase. Je to proste prestiz pro stat. Vysila se to po celym svete. Dnes jsem zaslechl, ze by pristi rok mel byt svetovej sampionat ve skocich na lyzich u nas v cr (nevim presne kde) , ale poradatele rekli, ano, udelame ho, ale chceme po statu, aby nam celej areal zrekonstruoval. Super, jako mladej sem se dival na skoky, bavily me, ale myslim, ze ty skoky sleduje urcite min lidi z celyho sveta, takze to me prijde dost usmevny.A to urcite bude stat o moooc mega vic, nez to, co by bylo potreba na gp Brno (a na nekolik let) . Dotace jsou na pi.u, ale nechci, aby Velka cena skoncila.....

    Reagovat
  • Nepřihlášený Josef Johánek Čtvrtek 02.května 2019, 05:25

    Je škoda že na okruhu se nekoná i závod Formule 1. díky

    Reagovat
  • Nepřihlášený Chlupíno Čtvrtek 02.května 2019, 11:40

    Majitel okruhu moc škodnej nebude, pronajme ho agenturám. Škodnej bude jen stát, protože na daních by získal víc, než co by stál zalistovací poplatek, dle provedeného auditu. O prestiži nemluvě.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Ten co ví Čtvrtek 02.května 2019, 13:21

    Ono ale pronajímat agenturám okruh na kterém se jezdí závody MotoGP je finančně o něčem jiném, než pronajímat okruh, kde se nekoná vůbec žádný závod MS (ani Grand Prix, ani WorldSBK, a ani EWC)...!

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama