Komentáře k článku GP Brno 2020...Bude, nebude? A proč! zpět na článek →

  • Nepřihlášený Z. Pátek 08.května 2020, 13:20

    No nevím, podle Speedweek ze dne 6.5. by se zalistovaci poplatek měl hradit i za GP závody bez diváků, protože má Dorna výdaje na podporu týmů,takže úplně zadarmo to byt nemůže. Pokud by se z Brnem nedohodli, bude akce také bez náhrady zrušena a můžou se jed dva zavody v Jerezu 19 a 26.7. a pak 2 závody v Rakousku, a to asi 9 a 16.8.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Nuvolari Pátek 08.května 2020, 17:26

    Zajištění závodu bez diváků má zlomek nákladů toho s diváky. A v těch 30 milionech měl Abrahám samozřejmě zisk. Takže odhad nákladů klidně do 10 milionů. Za dva závody po sobě by to mohlo být třeba 15... to zase není tolik za možnost jednat o GP do budoucna. Protože souhlas - jakmile jednou GP skončí, skončí natrvalo. Vždycky se najde někde jiný socan (či ropný magnát), ochotný lepit Dorně balík.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Roman Pátek 08.května 2020, 18:02

    No já si myslím, že pořádat závod bez diváků je ekonomicky neúnosné. Vstupné a pronájmy gastru a dalším subjektům přináší velký díl peněz. Vzhledem k tomu že se stejně jede letos naposledy, není ani šance deficit zalepit v dalších letech. Okruh není ani v seriálu WSBK takže padá prosazovaný model Dorny. Myslím, že se nepojede. Ale za to vidím šanci na ty SBK v dalších letech. V roce 2018 bylo vstupné lidové a rád přijedu.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Dutchtt Pátek 08.května 2020, 18:51

    Pokud chce závodit Dobrý bez diváků ať to zaplatí jediný ma jistý zisk z TV prava. A ještě jedna ..kdyby Dobrý neudělala celý den cirkus tak neúnosně drahý...mohli jsme být jinde.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Timo Sobota 09.května 2020, 08:34

    Souhlas s článkem ale krachne to spíš na tom zalistovacim poplatku kterej aspoň nějakej bude Ezpezeleta požadovat.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Georgio88 Sobota 09.května 2020, 08:39

    To je zajímavý. Uvidíme jak to bude. Visí to v podstatě na dvou lidech. Jestli SPZtka bude chtít zalistovací poplatek, tak je to konec. Pokud by Abája sr. řekl, že si utáhne letos opasek, aby s panem Haškem mohli rejžovat od státu stamilióny další roky, tak se to možná může pořádat. Možná má Abája sr. v hlavě nějakej lukrativnější bussiness za státní peníze z jinýho kohoutku a GP už ho neláká. Ono se všechno taky jednou přejí.

    Reagovat
  • Nepřihlášený miramara Sobota 09.května 2020, 16:45

    I když to bude bez zalistováku...kdo zaplatí doktory,hasiče,tratáky,nějakou sekurity,elektřinu,vodu?...to jsou věci které bez peněz nejdou. Když to zaplatí Abaja sn.s vidinou investice do budoucna, jakou záruku má že něco v budoucnu bude???

    Reagovat
  • Nepřihlášený Georgio88 Sobota 09.května 2020, 19:43

    ->mm: To je holt riziko této investice. ;)

    Reagovat
  • Nepřihlášený Leoš Magál Sobota 30.května 2020, 15:33

    Když po Spolku nechce peníze Dorna, proč je po Spolku chce Abrahám? A jsme u podstaty věci. Takže aby bylo jasno: viníkem, že se to nepojede, není "nenáviděná" Dorna...

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama