Komentáře k článku Filip Salač dnes za 3 body zpět na článek →

  • Nepřihlášený Pastell Neděle 25.října 2020, 18:55

    Tým Snipers by měl zamakat na Filipově motorce. Bylo do očí bijící, že mu ta motorka na rovinkách prostě nejede. Nebyl schopný se za Arbolinem udržet ani když jel na rovince v jeho závěsu.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Petr König Neděle 25.října 2020, 19:37

    Nestesti jak to ocividne nejede, za dane situace jsou 3 body zazrak a Filip dnes 100% vykon !

    Reagovat
  • Nepřihlášený Neděle 25.října 2020, 21:10

    Tony mel maximalku 242, Salac 235.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Romca Pondělí 26.října 2020, 08:17

    A Arenas 229 a bojoval o vítězství vy komedianti 😆🤣🤦‍♂️

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pondělí 26.října 2020, 09:47

    Mě trošku fascinuje, jak ho tady všichni hájej.. letos je to fakt bída. Loni vykládal, že už je výkonnostně v top 10... Sorry, ale to není ani omylem. Hodně pádů, v závodech ztěží udrží bodovaný pozice. Ve spoustě závodů vděčil pádům jezdců před nim, díky kterejm neodjížděl s nulou. Konspiracím o zvýhodňování Arbolina nevěřím. Tony je momentálně úplně jiná třída; je zkušenější a před Filipem jsou kromě něj i jezdci, který by měl porážet, pokud se nechce z MS pakovat. Jenom v Kataru ukázal, že SNIPERS vybrali dobře. Ve Filipovi to někde je, ale od zmíněnýho Kataru to ani jednou nepotvrdil.

    Reagovat
  • Nepřihlášený ! Pondělí 26.října 2020, 09:49

    Jak píše Romca :)
    Maximální rychlost ve statistikách není úplně relevantní, záleží kde se přesně měří - aka oblíbené na "konci" rovinky a pak také na tom kdy (jak brzo před tím koncem) jezdec začne brzdit.
    Už to tady zaznělo, bylo vidět že Filipova motorka nemá ani výkon ani top rychlost tak jak Arbolinova a ostatních. On se na rovinkách nebyl schopný ostatních udržet, a ti za ním si ho na rovinkách mazali na chleba.
    Čím a proč tomu tak je kdo ví.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Petr Pondělí 26.října 2020, 10:35

    Romco, ono nejde o top speed, ale na to tve IQ a znalosti fyziky nestaci, peace....

    Reagovat
  • Nepřihlášený Honza Pondělí 26.října 2020, 10:38

    Jasne, vy co ho hejtujete - on asi neumi na rovince drzet plnej ne ??? Dejte si mokry hadr na hlavu a lahvace k tomu

    Reagovat
  • Nepřihlášený Dutch TT Pondělí 26.října 2020, 10:44

    Spíš rozhoduje ten corner speed a výjezd který pak určuje možný top speed. Důležitá je i aerodynamika a s tou může mít vyšší jezdec problém,prostě víc vyčnívá. ..

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pay Pondělí 26.října 2020, 11:38

    A tobě připadá, že je Filipův letošní projev úchvatnej? Nikdo neřiká, že má závod co závod bojovat o pódia, ale tohle se nemůže líbit ani tobě. Nikdo do něj nejede v osobní rovině (nehejtuje ho), jenom tady diskutujem a holt někdo to vidí růžově a někdo černě. Proč je tak vzdadu? S vejškou to asi nebude mít moc společnýho- Fernandéz, Alcoba, Binder... mimochodem i Arbolino, jsou na tom stejně, ale výsledkově uplně jinde. Pak se teda nabízí nastavení a zpěztná vazba jezdce a inženýra, která se prostě nedá od závodění oddělit. Pokud máš potenciál bojovat s nejlepšíma, ale nedokážeš si nastavit stroj, nemáš šanci. Závod co závod slyšíme a vidíme, že ta motorka nejede.. To prostě nejsou schopný Filip a tým na něco přijít, když je to závod od závodu furt stejný? Ano, já si půjdu dát obklad na hlavu a lahváč k tomu, ale já celej život nezávodim. Jinak opakuju; ve Filipovi vidim potenciál. Dokáže bejt rychlej- na konci minulý sezony vypadal dost dobře a svou auru si přitáhl do Kataru. Osmý místo? Uplně super! Kdyby takhle jezdil ve svý druhý sezoně, pěkně zasazenej v TOP10, nikdo by nemohl nic říct. Problém je, že letos je zatim stínem sebe sama.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Romca Pondělí 26.října 2020, 13:37

    Pěti pokud se považuješ za chytřejšího ve fyzice. Arenas zaznamenal MAX 229, 228 možná a bojoval o vítězství... Arbolino a Filip viz jak šlo napsáno.... svadet to na top speed je trosku nešťastné z pohledu dat-najdeš na MGP.com 😉.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Derny Pondělí 26.října 2020, 14:17

    Jistě, po Kataru si všichni - včetně mě - mysleli, ano pravidelně v desítce, občas na bedně...A někdy prostě to nevyjde. Srovnání Salače s Ogurou - mají na svém kontě podobný počet závodů: Ogura 33 - Salač 32, oba dva jedou druhou sezónu v MS Moto3 a je to jak srovnávat víno s vodou. Vloni Ogura jako Rookie 109 bodů - Salač 32, letos Ogura zatím 138 - Salač 23. Třeba z tohoto přehledu je patrné, že Salač letos za Ogurou hodně pokulhává...

    Reagovat
  • Nepřihlášený intense Pondělí 26.října 2020, 16:35

    Ano, 2.5s za vitezem, je prd. Ale to znamena, ze kdyby byl bojovnejsi, mohlo to byt lepsi. Pripada me, ze se ani nesnazi predjizdet, a nechava to tak, ze ono to nekdy vyjde :-) . Vietti, McPhee, Binder... to jsou borci, kteri jedou pilu, a neboji se jit do rizika padu, a maji sakra ostry lokty. Salac se "pouze" veze, a tak se asi vyhravat bohuzel neda.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pay Pondělí 26.října 2020, 18:34

    To je to, co mě mrzí... Vietti taky přišel loni a kde je... Teď i ten Tatay, Deniz Oncu.. Všichni působěj líp než on, a to u Filipa loni byly náznaky, že má dravost.. Letos je strašně odevzdanej.. Soupeři to od něj maj víceméně zadarmo. Pozice, kterou má na startu mu v lepšim případě zůstane až do cíle a bohužel ani ty kvaldy nejsou buhvíjaký.. V prvnim závodě sezony se mi strašně líbil jeho styl.. Svištěl jak vystřelenej z praku, nebál se pořádnýho náklonu.. Teď mi připadá bojácnej.. Samozřejmě, když člověk několikrát v řadě z přemíry snahy padne na zem, otřese to. Výsledky se od něj prostě očekávaj, když jezdí na lepším stroji, ale to má každej stejný a tady se dělí semeno od plév. Hláška z filmu: "Každej někdy upadne, jde o to rychle se zvednout."

    Reagovat
  • Nepřihlášený Petr Úterý 27.října 2020, 11:57

    Nekdy se s nim pobavte, tvl tohle snad nemuze chodit po svete ....zajimalo by me, kolik jste objeli kol na okruhu

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardner Úterý 27.října 2020, 19:53

    Petr: Marne hledam souvislost v tom, nakolik muze nekdo psat o zavodech, aniz by jezdil na okruhu!? To mi prosim vysvetli!? Kdyz hodnotim vysledky sportovce, je tam exaktni stranka- cas, body, pocty vitezstvi... Pak je zde subjektivni hodnoceni- styl, dravost... Na zaklade jakych kriterii, jsi napsal svuj prispevek, resp.co ti vadi!?

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pay Středa 28.října 2020, 00:45

    Vystihl jsi to. S tím hodnocením. Nikdo tady není odborník, nezávodíme v MS, ale hodnotíme čísla, který (bohužel) hovoří za všechno. Nikdo nezpochybňuje Filipovy kvality v tom smyslu, že bysme to kdokoli jinej zajeli líp. Dal by nám lajnu jako blázen, kdyby s ním kdokoli z nás chtěl závodit- je to koneckonců profík. Ale jde o srovnání jeho čísel a čísel ostatních. A nepotřebuješ mít najeto na závodním okruhu ani kilometr, abys mohl odhadnout, že to není dobrý. SNIPERS ho pošlou k šípku, pokud budou mít pocit, že na to nemá. Stejně jako zaměstnavatel vyhodí pracovníka, pokud se mu nelíbí jeho výkon.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama