Reklama

Favoritem Superprestigia v Barceloně je Toni Elias

Toni Elias, šampion MotoAmerica Superbike 2017, je Top-favoritem show Superprestigio Dirt Track v Barceloně. Marc Márquez a Brad Baker budou letos chybět.

Ex-mistr světa Moto2 Toni Elias už třikrát startoval při Superprestigio Dirt Track v Barceloně. Malý sympatický Španěl skončil v loňském ročníku Superprestigio na druhém místě za Marcem Márquez a dokonce tak porazil hvězdu závodů Flattrack Brada «The Bullet» Bakera.

Marc Marquez bude letos chybět, neboť po náročném souboji s «Dovim» o titul mistra světa MotoGP 2017 si nyní dopřává pár dnů zasloužené dovolené k natankování potřebných sil k obhájení titulu mistra světa v královské kubatuře. A účast odřekl i jeho bratr Alex Marquez.

Chybět bude pro zranění hvězda Flattracku Brad «The Bullet» Baker, který vyhrál už dvakrát show «Superprestigio Dirt Track».

Ovšem přesto na startu uvidíme celkem sedm! mistrů světa:

Toni Elias (mistr světa Moto2 2010, AMA Superbike-Champion, druhý při Superprestigio 2016), Johann Zarco (dvojnásobný mistr světa Moto2), Tom Chareyre (šestinásobný mistr světa Supermoto S1), Lucas Mahias (mistr světa Supersport 2017), Gregg Black (mistr světa Stock-Endurance), Vincent Philippe (desetinásobný mistr světa Endurance) a Sylvain Bidart (čtyřnásobný vítěz Supermoto of Nations-Champion).

Z USA přicestují následující hvězdy US-Flattrack: Briar Bauman (v AMA-Flattrack 2017 celkově šestý), JD Beach (2015 americký Supersport-Champion - v současné době spíše úspěšnější jako pilot Flattracku) a ještě jeden, jmenovitě dosud nejmenovaný jezdec US-Flattrack.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama