Komentáře k článku Exkluzivně: Johann Zarco na 2 roky ke KTM zpět na článek →

  • Nepřihlášený Gardener Pondělí 23.dubna 2018, 23:32

    Noooo.... tak je vidět, že Zarco se cení hodně vysoko, když odmítá tovární Yamahu. Za mne katastrofální chyba.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Plastky266 Úterý 24.dubna 2018, 07:03

    Gardnere... Každý kazdy kdo sleduje Moto GP ví, že mu Yamaha tovární stroj nenabídne. V současnosti není jisté ani zda někde bude satelitní Yamaha a zda by tam měl odpovídající flek... A krom toho to je v článku?!? Tak co to placas?

    Reagovat
  • Nepřihlášený ! Úterý 24.dubna 2018, 10:05

    Tohle je velka chyba Yamahy, prijit o Zarca ji bude jeste mrzet.
    Trochu skoda i ze se nepotvrdila zvest, ze by Zarco sel na tovarni Hondu po bok Marqueze :)

    Mam strach ze na KTM se Zarco zahrabe - klobouk dolu co vsichni v KTM za tak kratkou dobu dokazali, ale ten bajk stale nema ani na top-10. Samozrejme nikde neni napsano ze se behem tech 2 let co jej bude sedlat Zarco nezlepsi na uroven pro boj o podium... spise zde rozhodly penize, coz u Zarca jde na jednu stranu pochopit - po tech letech v cirkusu si konecne poradne vydela smlouvou u tovarny, na stranu druhou si tim zavre moznost v nejblizsich letech bojovat o vitezstvi/titul - a ze jezdecky na to ma je zcela bez debat!

    Reagovat
  • Nepřihlášený DutchTT Úterý 24.dubna 2018, 10:46

    Tak to dopadne, když vládne za všech okolností marketing, pro Yamahu je lépe "živit" modlu VR46 a doufat v zázrak než prostě vzít jezdce který je už dnes na satelitu s továrnami srovnatelný a má potenciál vyhrávat. Pro KTM výborný pilot na zatím vyvíjeném stroji a technice..uvidíme... snad to není jen typická "německo rakouska" finta, když se nedaří..tak za to mohou jezdci :)

    Reagovat
  • Nepřihlášený Úterý 24.dubna 2018, 10:55

    Moc rád bych viděl výsledky Zarca, jet úplně stejnou Yamahu "rám ,motor atd.", jakou má VR a MV. Teprve potom se dá bavit o nějakém "lepším,horším" jezdci... Momentálně neporovnatelné, kdy starší model minulej rok fungoval, kdežto new Yamaha nikoliv a VR i MV to potvrzují.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Plastky266 Úterý 24.dubna 2018, 12:28

    DutchTT - ale Yamaha takového vzala a na Yamaha zatím trošku pohasnul... Myslím MV. A kdysi podobné Spies. Takže je pochopitelné, že si nechaj 46 protože je stále solidní a navíc marketingově jasná 1. Co nechápu že mu nedali továrnu do satelitu. Ale oni ty satelity moc neprozivaji bohužel..

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama