Komentáře k článku Ex-primátor Brna Petr Vokřál o konci Grand Prix v Brně zpět na článek →

  • Nepřihlášený Fullgas1 Neděle 24.ledna 2021, 17:50

    Myslím že je v tomto článku povedané len za A, za B by bolo hodno spomenúť nároky okruhu, ktoré vďaka podpísanej zmluve ( značne nevýhodnej pre spolok) boli dodržiavané pokiaľ sa GP jazdilo (inak by Abraham prskal jak prskavka). Nároky ktoré okruh požaduje napriek tomu že sa nejde, sú ako facka motocyklovej verejnosti. Na jednej strane Abraham povie, že GP nepotrebuje a kvalita okruhu postačuje ( na agentury -nič iné sa tam nejazdí), že to má vybukované na roky dopredu a teraz si pýta odstupné za neuskutočnený podnik a na opravy povrchu z minulosti. Chyba je na oboch stranách. Osobne si myslím, že Abraham očakával zaplatenie povrchu od štátu a GP sa snažil použiť na vydieranie. Myslel si že GP nezrušia (tradícia atď.), ale sa prepočítal a tak teraz sa snaží nahrabať čo sa dá a bude sa súdiť do poslednej koruny. Tak mu treba...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Ten co ví Neděle 24.ledna 2021, 18:33

    Třeba si Abraham bude chtít vylepšit své image uspořádáním šampionátu WorldSBK!

    Reagovat
  • Nepřihlášený Fokus Neděle 24.ledna 2021, 20:41

    Myslím si, že pan Vokřál by se měl třást strachy, aby policie nezačala vyšetřovat jak mohl jako zástupce města podepsat do nebe volající nevýhodnou smlouvu pro spolek. Velké podezření, že z veřejných peněz měl hradit náklady, které jednoznačně patří jen majiteli.

    Reagovat
  • Nepřihlášený NoName Neděle 24.ledna 2021, 21:58

    Fokus: to je fakt. Spolek udělal nevýhodnou smlouvu a jako správce veřejných peněz se nechoval s péčí řádného hospodáře...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Neděle 24.ledna 2021, 22:35

    Reagovat
  • Nepřihlášený Fokus Neděle 24.ledna 2021, 22:54

    pro pana nepřihlášeného : vy snad neumíte ani číst ! jaké pokrytectví a závist. Že přihrával starýmu Abrcovi 30 mega za roční pronájem a jěště chtěl aby spolek všechno platil je jako co ?! Skoro by se mně chtělo říct, že tohle napsal potrefenej sám !!!

    Reagovat
  • Nepřihlášený Fullgas1 Neděle 24.ledna 2021, 23:04

    Neprihlásený 22:35 ty si na to prišiel... pokrytectvo je to čo predvádza Abraham. Čisté, krištalické, 100%-né. Keď jazdil mladý, tak nebol problém spraviť povrch zo svojho (2008), keď dojazdil, tak to treba cucnúť zo štátneho. A závisť? Čo mu mám závidieť? Že spravil a robí zo seba chamtivca pred národom? Vydrbal sám so sebou, lebo má síce okruh s fantastickou históriou, ale nejazdí sa tam nič, do roka budú tribúny zarastené na nepoznanie a asfalt za pár rokov nahovno aj pre agentúry.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Timo Pondělí 25.ledna 2021, 02:01

    Že politici budou plivat jeden na druhého to je mi jasný ale mě by velmi zajímal názor Dorny..

    Reagovat
  • Nepřihlášený Peťo Pondělí 25.ledna 2021, 12:40

    Fullgas, snažíš sa zainteresovane písať o niečom, o čom nemáš šajnu. Také typické internetové.

    Reagovat
  • Nepřihlášený fullgas1 Pondělí 25.ledna 2021, 14:04

    Peťo ty sa znažíš prezentovať že niečo vieš, ale k téme nenapíšeš nič... Typické internetové hejty!

    Reagovat
  • Nepřihlášený Petr Pondělí 25.ledna 2021, 14:43

    WSBK opravdu ne, proč by Abraham pořádal WSBK když na to přijde 40 000 a takový počet na tu akci si nevydělá. I tam se musí platit zalistovak - samozřejmě, že menší. A na ten mu stát nepřispěje. Nikdo nebude pořádat WSBK pokud je to provýdělečný a to v Brně je, protože WSBK prostě už nikoho v ČR nezajímá a těch 40 000 lidí za celý víkend je jasný dukaz. Viz návštěvnost oproti 2008-2012 když tam jezdil Biaggi, Smrž a návštěvnost 2018 bez těchto hvězd.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Bosso Pondělí 25.ledna 2021, 15:07

    To Petr: Máš pravdu Biaggi byl tahák sám o sobě a Kuba mohl kdykoliv dojet na bedně, jen v Brně se mu moc nedařilo.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Honza Pondělí 25.ledna 2021, 17:31

    Myslím si, že za smlouvu, kterou za Spolek a Autodromem pan Vokřál podepsal by měl být okamžitě trestně stíhán, to že stát bude platit opravy dráhy je tunel jako hrom. Nejsem příznivcem ODS, ale to že už Vokřál nemá v Brně slovo je výhra slušných lidí.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Dutch TT Pondělí 25.ledna 2021, 18:57

    Na okraj. Každý z vas platí za elektřinu a v pevných poplatcích platíe za údržbu linek. Tak že závazek i když zvláštní, že tzv "spolek" uhradí opravu trati jistě nebude trestný. Trestné i když asi až na onom světě je ostudná likvidace tradice a podniku který v mnoha Evropských zemích díky kvalitnímu promoterovy není ztrátová. How

    Reagovat
  • Nepřihlášený Kamil Pátek 29.ledna 2021, 14:08

    Je uplně logické a jasné, že za podpis smlouvy s motodromem o tom, že spolek uhradí opravy dráhy dostal Vokřál a Hašek malou domů, spíš velkou domů. Ale to bohužel policie nedokáže, ale jasné to je.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama