Komentáře k článku Ex-pilot Grand Prix Lukáš Pešek je trenérem zpět na článek →

  • Nepřihlášený Tom Středa 09.října 2019, 21:12

    Lama trénuje lamy...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pastell Středa 09.října 2019, 23:24

    To jak Lukáš zvládá období "po kariéře" je obdivuhodné. Stále u motorek a kdo ví, třeba se jednou dočkáme zase českého týmu v Moto3. Je super jak Pešek a Smržové svými týmy zvedli úroveň MČR Minimoto a věřím, že z toho bude naše silnice jen profitovat. Díky

    Reagovat
  • Nepřihlášený Čtvrtek 10.října 2019, 00:44

    No, až na to, že je to jedinej českej jezdec za posledních 30 let (od revoluce a ještě dál), kterej mohl reálně pomejšlet na vítězství v závodech MS... 🤔 Můžeš o něm říct cokoli- chová se jako namyšlenej idiot- a spousta lidí, vč. mě, ti to odkejve, ale co se týče talentu a jeho zuročení, dostal se v porovnání se zbytkem našich nejdál. Přesně jak řekl; Abraham je v top třídě, ale to k uspokojení českýho diváka samo o sobě nestačí, když sleuje, že mu týmovej kolega na stejnym motocyklu dává na frak. Kornfeil podepsal u týmu, s kterym to zjevně nebude o moc lepší než teď a jediná naše naděje jde za Salačem. Hanika je pryč, Popov je pryč..

    Reagovat
  • Nepřihlášený Čtvrtek 10.října 2019, 04:46

    Škoda, že tak blbě skončil. Vzal místo u nejhoršího týmu v MotoGP a to nebyl konec kariéry, který si zasloužil. Holt to období s kategorií Open bylo nejhorší v historii

    Reagovat
  • Nepřihlášený Capan Čtvrtek 10.října 2019, 11:10

    Ťažká povaha....

    Reagovat
  • Nepřihlášený Capan Čtvrtek 10.října 2019, 11:22

    Na to,že údajne jazdí Marquez furt za hranou,dosť málo padá. Rossiho milují všichni Tak určitéééé....😂

    Reagovat
  • Nepřihlášený Georgio88 Pátek 11.října 2019, 09:21

    ->Pastelka: To je přání z říše snů. Na tým v MS Moto3 je reálně potřeba tak 1,5 až 2 míče ojro ročně pro dvě motorky. Kde by se to v našich krajích vzalo? Z čistýho nebe asi těžko. Nehledě na to, že Dorna by s Peškovým týmem zametla jak zametla s FGR. Na sever od Vídně je týmům vstup zakázán.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Sobota 12.října 2019, 00:58

    To angažmá v nejvyšší kubatuře mě tak nepálí... Byla to taková štace "třeba to vyjde", ale v tý době už neměl co ztratit. Prakticky ho oddělal rok 2010- špatný angažmá a jako obvykle famózní práce v podání tuzemskejch sponzorů, který se na něj vykašlali.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Ten co ví Sobota 12.října 2019, 10:52

    Dorna nezametla s týmem FGR!, to je třeba vysvětlit. IRTA pouze chtěla, aby za FGR jel v další sezóně japonský jezdec Kenta Fujii a tým FGR to odmítl.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama