Reklama

Edgar Pons pojede místo MS šampionát CEV/ME Moto2

Tým AGR ukončil své účinkování v MS 2017 před třemi zámořskými závody v kubaturách Moto2- a Moto3. Ovšem projekt v ME-Moto2 i nadále pokračuje i v sezóně 2018.

Španělský tým AGR okolo populárního TV kuchaře Karlose Arguinana ukončil své závodění v MS. Projekt Moto2 s Yonnym Hernandezem a později s Joe Robertsem, stejně jako závodění v Moto3 s jezdkyní Marií Herrerou, bylo ukončeno před zámořskými závody v Japonsku, Austrálii a Malajsii.

Ovšem zas tak úplně se ze světa motocyklového závodění tým AGR nevytratí. 2018 budou v rámci ME-Moto2 závodit Edgar Pons a Jayson Uribe, tedy ve španělském šampionátu. Za AGR se bude mladší ze synů ex-mistra světa Sita Ponse, tedy Edgar, pokoušet vybojovat znovu titul šampiona CEV, stejně jako ho získal v sezóně 2015, a zajistit si tak opět stabilní místo na startovním roštu v MS.

US-Boy Uribe bude absolvovat svou třetí sezónu v týmu AGR a cílem je umístění v Top-5, když letos skončil celkově na 11. místě - tedy stejně jako ve své Rookie sezóně v roce 2016.

ME/CEV Moto2 2018 začne 25. března v portugalském Estorilu. Na pořadu je celkem osm závodních víkendů, finále se koná 25. listopadu ve Valencii.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama