Reklama

Edgar Pons místo Dannyho Kenta?

V Aragónu dnes testoval španělský jezdec Edgar Pons - aktuálně v CEV-Repsol na 3. místě - motocykl Speed-Up. Tým Lucy Boscoscura hledá náhradníka za Dannyho Kenta, jehož výkony v letošní sezóně jsou obrovským zklamáním.

Po nepřesvědčivých výkonech se španělský tým AGR televizního kuchaře Karlose Arguiňana stáhl ze šampionátu MS. Ovšem z paddocku úplně nezmizel, v letošním roce nasazuje jezdeckou dvojici Edgara Ponse a Bennyho Solise v CEV-Repsol Moto2 a zde je Pons zatím na třetím místě.

Po Barceloně se Pons a AGR zúčastnili v Aragónu už podruhé letos závodu v MS s wild card. A Aragónu byl Edgar Pons odmávnut v cíli na velmi dobrém 17. místě.

Brit Danny Kent (letos pouhých 8 bodů a 23. místo) by měl být v týmu Lucy Boscoscura vystřídán ještě před odletem na pacifické turné na čtyři zaoceánské závody.

Samozřejmě, že takové závodění bude vyžadovat určitý sponzorský peněžní příspěvek, takže zůstává otázkou, zda je bude chtít jeho otec, dvojnásobný ex-mistr světa 250-tek a majitel týmu Pons HP40 Sito Pons zaplatit.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama