Komentáře k článku Ducati oznámila své jezdce na sezónu 2021 zpět na článek →

  • Nepřihlášený Středa 30.září 2020, 12:52

    Prosím ať už jde Rabat pryč, nikdy nic nepředvedl a jen se vozí na konci startovního pole. Furt žije v minulosti s iluzí, že je pořád top jezdec jako v Moto2....

    Reagovat
  • Nepřihlášený Roman Středa 30.září 2020, 13:30

    Angažování Zarca je i s ohledem na nedělní závod, kdy vyřadil ze závodu a možná z boje o titul pro Ducati Doviho, pro mě překvapení. A kdyby se to nestalo, je to zvláštní angažmá. Asi si řekl o málo peněz. Každopádně určitě končí šance vidět v závodě Lorenza. Rabata drží v motogp peníze sponzorů. Což je nejen smutné, ale i shazující úroveň mistrovství. Je to ale o hroší kůži. Jezdit trvale na chvostu a užívat si to ????? No nevím

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pedro Středa 30.září 2020, 14:01

    Zarco v tom byl tentokrát nevinně. Kdyby nespadl, sestřelil by Petrucciho. Dovizioso měl teď jedinou pořádnou šanci na titul a promarnil ji tím, že se ani nedostává do druhé části kvalifikace. Bohužel on, Crutchlow a petrucci spadli výkonnostně dolů a mají už možná tak na WSBK. Petrucci u tech3 může být jen překvapeni, ten už horší motivaci mít nemůže.

    Reagovat
  • Nepřihlášený M13 Středa 30.září 2020, 15:01

    Nevinne , Zarco? Kdyby se nelekl, nic by se nestalo. Petrucci sice trochu zavravoral, ale nejspis by se nic nestalo. Zarco to zahamoval fest, a sel. Jasny, clovek se lekne, ale tito borci by se lekat nejspis nemeli, kolik takovych zaskubu v zavode je, a moc jich kvuli tomu nepada.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Karel Středa 30.září 2020, 15:35

    To s tím Rabatem je pravda. Ale on se prý boji odejít a tak platí jak něco jen pro to, aby bodoval párkrát za sezónu a to jen díky padum. Takoví tam nemají co dělat.

    Reagovat
  • Nepřihlášený ! Středa 30.září 2020, 18:23

    @M13
    Petrux zavravoral? Si to pusť znovu, při opakovačce (ze Zarcovi motorky?) bylo vidět že Petrux ztratil regulérně předni kolo a v 9999 z 10000 případů to znamená že jezdec lehnul. Ale "na Marqueze" to zachranil loktem a bike mu přilnavost zase chytil.
    DOsud tento manévr dokázal předvést jen MM93, v MotoGP se teď blískl i Petrux i když si myslím že k tomu přišel jak slepej k houslím. A teď si nejsem jistej jestli to bylo i v Misanu (v Moto2?) u někoho tahle unbelievable zachrana pádu. Bohužel Zarco reagoval okamžitě a než aby mu Petrux spadl pod kola tak to taky položil, to nebylo žádné leknutí ale reakce na incident. Není jeho vina že Dovi si druhou zatážku najel těžce zeširoka. Zarco Doviho nesrazil, prostě to raději položil a zrovna před Dovim kterej se mu neměl jak vyhnout.
    Zarco má z minulosti máslo na hlavě, ale pro tentokrát to nebylo nic.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Roman Středa 30.září 2020, 18:37

    Petrux to předvedl už víckrát, umí to stejně jako MM. Zarco je každopádně poněkud nebezpečný jezdec a Dovimu se nepovedla kvalifikace. Ale na závod to vypadalo, že Ducati zapracovala, sledoval jsem start a ten měl stejný jako Miller, velmi rychlý, bohužel riziko když jde jezdec z 5 řady a dál je, že kolem něho budou jezdci typu Zarco, Iannone, ale i Petrucci je hold velká. Velká škoda. Ducati letos bojuje kromě Hondy s každým a Dovi to bude mít těžké. Každopádně na to má. Pokud se vrátí MM, hodně se změní.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Badovini Středa 30.září 2020, 20:46

    Tak Peccu v továrně rád uvidím.Zarca nemusím ale určitě kvalitní jezdec a pramacem bude určitě spokojen.a ta kritika Tita?těžko říct zda materiál je tak podprůměrný že je rád za bod....ale pro mě jeden z nejsympatičtější Španělů co to má sakra vydřené...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Středa 30.září 2020, 21:00

    ! - prej Zarco Doviho nesrazil. Dovi spadl sam od sebe? A nemuze si za to nahodou Dovi? Takze Dovi jen vnejsi stopu, Zarco to do nej poslal (je jedno z jakyho duvodu), ale muze za to Dovi. Takze vlastne kdyz smetl Lorenzo Doviho a Pedra, nemohli si za to ti dva i tehdy? Kdyby jel Dovi o 3kmh rychleji, a Pedro o 4kmh pomaleji, tak by je Lorenzo nesrazil. Ok, asi to tak bylo :-)

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama