Komentáře k článku Dovi & Lorenzo: Začala verbální válka zpět na článek →

  • Nepřihlášený David Pondělí 05.listopadu 2018, 13:15

    Ten se vidí u Hondy už kvůli novému platu a touze porazit Marqueze i jako týmového kolegu. Jeho ego je snad ještě vyšší než Marquezovo krát počtem letošních pádů Manziho... Jsem zvědavý, co se bude dít mezi ním a Marquezem. Aby se pak nedoprošoval Yamahy, kde by chtěl za 2 roky nahradit Rossiho... Kdyby tak třeba Pedrosa měl jeho tempo a úspěchy...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pondělí 05.listopadu 2018, 19:02

    Tak u Hondy, bude mit plat o hodne mensi nez ted. A pokud je pravdou, co rika Crutchlow, ze je Honda jeste tezsi na zvladnuti, nez Ducati, tak se s ni bude muset pekne porvat .

    Reagovat
  • Nepřihlášený DutchTT Středa 07.listopadu 2018, 08:38

    Je to přestup který jsem si nepřál, stejně jak chování HRC k Danimu a jeho "odchod" jako tesmana k slabé KTM. Honda si měla podržet některého mladého talenta, Morbideli, Mir, a pod, má na to schopný satelit a do továrny mohl naskočit osvědčený Cal Crutchlow..ale co mi není rovno..

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardener Středa 07.listopadu 2018, 09:12

    Jorge by měl být v hodnocení Doviho obezřetnější, protože konfrontace ve stejném týmu vyznívá lépe pro Doviho. Z čehož lze usoudit, že Dovi je lepším jezdcem. Takto vlastně shazuje sám sebe.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Capan Středa 07.listopadu 2018, 12:43

    Dovi je na Ducati lepším jazdcom.Veď je tam už roky.Lorenzo celkovo omnoho úspešnejším. Čo je viac?

    Reagovat
  • Nepřihlášený Capan Středa 07.listopadu 2018, 13:07

    Ja si naopak myslím,že to bol od Hondy dobrý ťah,angažovať Lorenza. Systém "dvaja kohúti na jednom smetisku" v Yamahe fungoval,tak môže aj v Honde. Každý rok išli na titul. Teraz sa tam Rossi zabetónoval a značka padá. Možno práve tomu chce Honda predísť. Zároveň "odstránili" vážneho súpera,lebo Lorenzo na Yamahe by bol problém.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardener Čtvrtek 08.listopadu 2018, 16:07

    Co se týče doby, kterou který jezdec strávil na novém stroji, jako nováček, tak Marquez jako nováček hned porážel všechny, včetně Pedrosy a před ním Casey porážel taky všechny, včetně Capirexe.... Proto nehraje roli, kdo je nováček a kdo není. Rossi taky po přechodu k Yamaze bral hned titul... Prostě s Ducati je Dovi lepší jezdec, než Jorge. Nic víc, nic míň.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama