Reklama

Dnes se rozhoduje v Mies o Iannonem

V sídle FIM ve švýcarském Mies se dnes koná slyšení dopingového hříšníka Andrey Iannoneho. Pokud bude italský jezdec potrestán, tak se může ještě odvolat k TAS (Arbitral Tribunal of Sport) v Lausanne.

Mimochodem: V minulých dnech uspořádal Andrea Iannone narozeninovou oslavu pro svou přítelkyni Giulii De Lellis. Ta se konala v proslulém milánském baru nazvaném, «Doping club».

Giacomo Agostini k případu Iannone jen poznamenal: „Iannone ... Velký problém. Je to škoda, protože pro mě byl talent. Dělal chyby, jako všichni ostatní, ale byl to ten, kdo měl zůstat více na Zemi. Bez nápadů na velká auta, soukromé letadlo ... A říkám to proto, že je mi ho líto, nechci ho kritizovat“.

Továrna Aprilia i nadále stojí za Iannonem a věří, že nedostane žádný velký trest, dokonce doufá v pouhé napomenutí.

Jedině v případě většího trestu by továrna z Noale hledala nějakého náhradníka, jinak dostane šanci testovací pilot Bradley Smith.

CDI bude mít po dnešním jednání čas 45 dní na to, aby vynesl svůj rozsudek.

Jinak ze hry zřejmě už vypadl 26-letý Ital Lorenzo Savadori! Ten by se dle webu Speedweek.com měl totiž stát druhým jezdcem týmu Miloše Čiháka MIE Althea Racing Honda v šampionátu MS-Superbike a být tak týmovým kolegou Japonce Takumi Takahashiho. Na dotaz webu Motoforum.cz český manažer Miloš Čihák tuto informaci ani nepotvrdil, ale ani nevyvrátil.

Satelitní tým Hondy od Midori Moriwaki a Miloše Čiháka bude představen veřejnosti v rámci prezentace HRC 21. února v Tokiu a to už bude jméno druhého pilota oficiálně známé. Na prvních dvou zámořských víkendech uvidíme za tým MIE Althea Racing Honda pouze jednoho jezdce, tedy Takumi Takahashiho, teprve od Jerezu pojedou jezdci dva.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama