Komentáře k článku Další Rossiho kritika na Zarca zpět na článek →

  • Nepřihlášený Adrian Pondělí 04.prosince 2017, 18:27

    Rossi má problém s každým, kto ho začne porážať. A ešte k tomu na satelitnej motorke rovnakej značky. Kedysi som mu fandil ale od určitej doby už ne.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pondělí 04.prosince 2017, 19:36

    Ted jsem to cetl na gpone.com, tak tam je to mirne popsany jinak. Resp. kdyz Rossi tohle rika, tak "se usmiva", a "vtipkuje", i na "ukor" Ianonneho. Ale to je burt. Hlavne at to vsem jezdi :-)

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pondělí 04.prosince 2017, 19:47

    A taky tam Rossi rikal, ze ma obavy, ze bude Lorenzo v r.2018 velmi rychly.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Martin Pondělí 04.prosince 2017, 20:09

    Nemel by byt spise ten článek ,ze objektivní pan redaktor nenechá suchou nit na Rossim?))))

    Reagovat
  • Nepřihlášený M. Pondělí 04.prosince 2017, 20:32

    Na tom asi taky neco bude :-)

    Reagovat
  • Nepřihlášený Be bop Pondělí 04.prosince 2017, 20:51

    Články o Rossim od Bossa musíš brát často s rezervou ☺

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pondělí 04.prosince 2017, 21:29

    To ja beru, ale pak me stve, ze kdyz se Rossiho nekdo zastane, protoze to je zveliceny, tak je pro ostatni zlutka, a to kdyz dobre a slusne :-). Je to voda na mlyn pro ty, kteri ho (Rossiho) nemaji radi.....

    Reagovat
  • Nepřihlášený ST21 Pondělí 04.prosince 2017, 23:02

    Reagovat
  • Nepřihlášený ST21 Pondělí 04.prosince 2017, 23:13

    Bosso proč tam taky nenapíšeš,že se u toho smál atd.?☺

    Reagovat
  • Nepřihlášený Úterý 05.prosince 2017, 15:07

    To jsou ti novináři,vždy si napíšou jen co se jím hodí a ovlivnují tím lidi,co nemají svůj vlastní názor...

    Reagovat
  • Nepřihlášený DesmoDani Úterý 05.prosince 2017, 18:59

    "Kedysi som mu fandil ale od určitej doby už ne." Co to je? Bývalý fanoušek? To asi ne. Už si viděl někdy bývalého černocha? To je nafurt!

    Reagovat
  • Nepřihlášený Adrian Úterý 05.prosince 2017, 19:28

    Si mimo. Co tu pleties dohromady farbu pleti s fandenim? Rossi je fenomenalny ale nejaky cas uz neni najlepsi. To on tazko nesie, dlhe roky nemal konkurenciu. Ma problemy s jazdcami, ktori ho porazaju. Myslim ze ani s Maverickom dlho kamarat nebude, pokial bude mat lepsie vysledky jak Rossi a Rossi nebude v tyme cislo 1. A nafurt neni nic.

    Reagovat
  • Nepřihlášený DesmoDani Úterý 05.prosince 2017, 20:06

    Vo.e... na furt je fanoušek ne. Stejne jako barva. Rossi je legenda a nafurt budu jeho fanoušek. Nestíhá hold už mlaďákům jako je největší čů.. a zaroven fantastickej pilot marq, nebo sympatak Zarco. Ale n.uno pro mě vždy VR46

    Reagovat
  • Nepřihlášený fullgas1 Úterý 05.prosince 2017, 20:21

    DesmoDani - jak vystrihnutý zo žltého stáda :-)

    Reagovat
  • Nepřihlášený Martin Úterý 05.prosince 2017, 21:06

    A tady jde ted videt presne to tzv. Žluté a hnědé stádo)))pritom jen stačilo, aby pan objektivní redaktor přepsal přesný překlad atd)))ale kdyz si chces tyto stáda vytvořit,tak staci jen malo ubrat nebo přidat a je to👍👍👍😂😂

    Reagovat
  • Nepřihlášený Úterý 05.prosince 2017, 21:43

    Martin: Presne, tak se delaji ty spravny zluto - hnedy tabory. Vicemene umele vyvolany. A pro Adriana: Ja teda kdyz nekomu fandim, tak mu fandim porad. A pokud uz neni ten nekdo nejlepsi, snad neznamena, ze mu prestanu fandit. Nebo budes jako ti, kteri preskakuji k tem, kteri zrovna vyhravaji? Hmm, to ses opravdovej fanousek :-)

    Reagovat
  • Nepřihlášený fullgas1 Úterý 05.prosince 2017, 22:05

    Niekedy som Rossimu fandil, dostal tím po Doohanovi ktorému som fandil od malička. Ale časom som pochopil že Rossiho cesta je rovnejšia ako ostatných, vždy dostal niečo navrch oproti ostatným. Postupom času som vždy držal palce tým ostatným ktorý dokázali Valentina poraziť - teda okrem Maxa - ten mi nesedel hneď od začiatku. Veľa sa zmenilo pádom Stonera v Brne keď žlté davy začali tlieskať a jásať. To som popravde v živote nevidel a pochopil som že "fanúšikovia" sa zmenili. Boli to ľudia ktorý sa motorkám a závodom moc nerozumia a chovajú sa ako tzv. fanúšikovia futbalu. Čiže urážanie, neprajnosť, neuznanie výkonov súpera a vlastne všetkých čo v GP jazdia. Každý z nich je špička na svete, ale to si žltý neuvedomujú. Pre nich je len jeden. Ale celá tá nádherná show nie je len vďaka nemu, aj keď je toho súčasťou veľmi dlho a má obrovský podiel na atraktivite GP. Ale u mňa absolútny zlom nastal v Sepangu keď nohou kopol do Marqueza. To nemal zapotreby, tak ako nemal zapotreby vyhlásenia na tlačovej besede pred závodom. Proste si to pokazil u mňa. Ďalším článkom do jeho príbehu je vykopnutie Fenatiho s jeho podržtaškou Salucim... Čiže aj keď som mu niekedy veľmi dávno fandil, tak to neznamená že môže robiť prasačiny a ja ich budem obhajovať keď sa mi to nepáči. Asi toľko.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardener Úterý 05.prosince 2017, 22:11

    A co teprve Verstapen!? Jak on k tomu chudák přijde!? :D Největší prase je Vettel. Ps: S tou rovnější cestičkou mi to připomíná jednoho jezdce, kvůli kterému se měnila pravidla o rookies. :)

    Reagovat
  • Nepřihlášený Jozef Úterý 05.prosince 2017, 22:16

    fullgas, Ty tomu nerozumieš, rovnako ako slovenskej gramatike :-D

    Reagovat
  • Nepřihlášený Úterý 05.prosince 2017, 22:23

    Ale Fullgasi, jaky kopnuti? A ze vyhodili Fenatiho? No, asi si to zaslouzil, a my, nikdo, do toho nevidime, takze to ani nemuzeme soudit. Resp. ano, opet a zase - vysel clanek ,o Fenatim, ale POUZE a zase jen kecy z jedne strany - a vidis, ovce si opet udela obrazek z jednoho clanku. A o tom to je.

    Reagovat
  • Nepřihlášený DesmoDani Úterý 05.prosince 2017, 22:31

    fullgas1 - No prosím tě, a čím? :-D Já myslel že žlutý stádo bereš ty a tobě podobní jenom fanoušky který uznávají pouze a jen Valeho a po ostatních plivou. Já v MGP nesnáším MM a JL a tvrdím že jsou to zm.di, ale zároveň nemám problém uznat jejich mistrovství. MM je geniální pilot a překoná "mého" idola v rekordech. Lorenzovi DUCNA sedla, to jsem milé rád! Ale za rok se rozjezdí, navíc neztatil moc ze své ojedinělé, strojovité preciznosti. A ostatní mi nevadí, Zarco, Cal, Maverik ... i ten Dani.. v poho, jen je chci vidět až za 46. Myšlenkou bylo vyvolat úvahu, kam se najednou poděli třeba "klokani" - fanoušci 27, když se mu přestalo dařit v poslední sezóně na DUC.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Adrian Úterý 05.prosince 2017, 23:27

    A kam sa podeju fanusci Rossiho az skonci? Myslim ze pre mnohych z nich skonci MotoGP. :-)

    Reagovat
  • Nepřihlášený DesmoDani Úterý 05.prosince 2017, 23:46

    Jo, nejspíš asi jo... pro mnohé z nich... tak jako skončila F1 pro mnohé fanoušky Schumachera

    Reagovat
  • Nepřihlášený Středa 06.prosince 2017, 09:23

    Ja teda nevim, ja osobne fandim vic pilotum, takze az ten "muj" odejde, tak mam dalsi, kterym drzim palce. Takze ano, bude me to stvat, ale svet se nezbori. Je jasny, ze nekteri , kdyz skonci jejich kun, prestanou zavody sledovat. Tak to holt je.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama