Reklama

Čtyřkolkářka Roučková rozšíří řady Dukly

Ollie Roučková, která patří k absolutní české čtyřkolkové špičce se od 1.1. 2017 zařadí do řad Dukly Praha.

U zrodu “vojenského motoristického oddílu” nestál nikdo jiný než František Mošna. A právě na bohatou historii plnou úspěchů, by chtěla Ollie Roučková po boku s Lukášem Kvapilem, Patrikem Markvartem a Petrem Pilátem navázat.

“Když jsem dostala tu možnost reprezentovat ASC Duklu Praha, byl to doslova šok. Od mala jsem snila nosit barvy Dukly a najednou stojím ve třetím patře ASC Dukla Praha na dlouhé potemnělé chodbě, ta mi nejspíš dává prostor nasát tu atmosféru všedypřítomného vítězství. Slyším kroky starých mistrů. Také tu seděli, také se rozhodovalo o jejich spolupráci s tímto klubem,„ říká Ollie Roučková.

1 Ollie Rouckova Dukla31 Ollie Rouckova Dukla11 Ollie Rouckova Dukla2

“Na stěnách visí připomínky jejich úspěchů. Touto chodbou procházela jména jako Emil Zátopek, Jan Železný, Kateřina Neumannová nebo třeba Roman Šebrle. Z nejnovější motocyklové scény je tomu jisto jistě Lukáš Kvapil, který se připravuje na svůj vůběc první Dakar a Patrik Markvart, který s týmem dovezl pro Českou Republiku po dlouhých 22 letech bronz ze Šestidenní v soutěži Trophy Teamů. Ale ju jsem tu zřejmě první. První zástupkyní něžného pohlaví, která se věnuje motorsportu.

Přišla jsem s pokorou, udělám maximum pro to, abych mohla hrdě stát po boku všeech, které ASC Dukla vzala pod svá křídla a vychovala. Kompletní podpora a zázemí tak silného klubu mi pomůže k ještě intenzivnější přípravě. Věřím, že tato spolupráce se jistě promítne již do následující sportovní sezóny a na výsledcích to bude vidět. Hodlám Duklu reprezentovat nejen v České Rupublice, ale i na evropské úrovni."



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama