Komentáře k článku Crutchlow k Yamaze, kdo ale pojede Aprilii? zpět na článek →

  • Nepřihlášený Pedro Pátek 13.listopadu 2020, 10:31

    Bastianini / Bezzecchi / Marini si motoGP zaslouží, ale ne v týmu, která stabilně jezdí na konci tabulky. Druhý jezdec Aprilie to bude mít hodně těžké ať to bude kdokoliv.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Vojtěch Kraus Pátek 13.listopadu 2020, 11:22

    Protekční byl Karel Abrham. Luca je o dost lepší než Esteve Rabat a hlavně on dravější. Nevím Možná tady žijeme jak našemu jezdci bylo ublíženo, ale já bych Abrhama nebral už ani k Asparovi.Regulérně jedno top3 v quali (náhoda) a snad jednou max dvakrát top10 za dva roky je málo

    Reagovat
  • Nepřihlášený Roman Pátek 13.listopadu 2020, 11:39

    Srovnávat Mariniho s Abrhámem je absurdní. Jezdecký um obou je na zcela jiném levelu. Každopádně Savadori v testech až tak pomalý nebyl, problém je spíš závodní bike, který je absolutně nejhorší na startu. Savadori s továrnou smlouvu má. Každopádně Roman Ramos (problesklo někde na netu) to nebude, chtějí italského jezdce. K mání může být i Caricasulo, zde si ale myslím, že je přání fans jen otcem myšlenky. Ten chce útočit na titul ve SSP. Sázím na Savadoriho, nebo se vrátí Mercado ( zájem DORNA mít jezdce z Ameriky)

    Reagovat
  • Nepřihlášený Plastky266 Pátek 13.listopadu 2020, 13:02

    To je zas znalců... Mladíci z dvoje rychlí jsou, ale Rabat tam byl Mistr světa... A kde je. Ovsem na něm je nejlépe vidět, jak záleží na materiálu, pokud měl lepší než týmový kolega, jasně dominoval, jak má starou vranu, je poloviční. Stejně tak Karel těžko mohl něco víc zajet na dva roky starém bajku... Apropo to protekcni co zde některé nedzvedko je proto, že na tomto webu cokoli s Rossim není oblíbeno :)

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pátek 13.listopadu 2020, 14:57

    ten clanek psal fanda Marqueze? Nemel by byt nestrany? Vyhodit toho ***** radoby pisatele clanku

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pátek 13.listopadu 2020, 16:26

    Vidím, že je autor článku zaujatý vůči Rossimu, ale na to jsme si tu už zvykli. Každopádně Rabat na motoGP nikdy neměl, to samé Lüthi, Simeon... a další.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pátek 13.listopadu 2020, 16:27

    Prej protekcni bratr :-) , a dal? :-) . Necetl jsem tady clanek o tom, ze PROTEKCNI bratr Marqueze, sel primo do HRC :-) .

    Reagovat
  • Nepřihlášený doplneni Pátek 13.listopadu 2020, 16:28

    Spis jsem cetl, neco jako : BOMBA, bratri Marquezove v jednom tymu :-)

    Reagovat
  • Nepřihlášený Roman Pátek 13.listopadu 2020, 17:53

    Zuzka Černická Radomil Rous uzavřel kariéru už hodně dávno. Zajel si MS 250, zajel si i SSW a už je to víc jak 10 let co jel poslední závod. Tuším že v roce 2008 zajel v posledním svém závodě do depa a pak už jiný život.

    Reagovat
  • Nepřihlášený unavix Pátek 13.listopadu 2020, 18:08

    Tipnu si že příští rok pojede v Aprilii Tito Rabat. Přinese největší balík peněz a ti co stojí ve frontě za ním nejsou o mnoho lepší než on. Angažmá Lorenza si Aprilia nemůže dovolit. Ani finančně, ani jeho laxním přístupem.

    Reagovat
  • Nepřihlášený desmo69 Pátek 13.listopadu 2020, 19:11

    Že jde Marini do moto2 skrz protekci je jasný snad každýmu, na to člověk nemusí být fanda Marqueze. To slouvo použil i jeden italský web, ale kterej už nevím..měli to na twitteru. A. Marquez byl aktuální mistr světa, z týmu kvůli němu nikoho nevyhodili. To že za Mariniho dostane Avintia další post na roštu moto3 taky není náhoda. Takže nevím co řešíte...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pátek 13.listopadu 2020, 19:37

    A co kdyz vyhodili Rabata kvuli Bastianinimu? Desmo69, ty ses uplne stejne orientovanej na Rossiho, jako tento web. Marini donedavna vedl mistrovstvi, a do mgp nechodi jen mistri sveta, nebo ano?

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pátek 13.listopadu 2020, 21:39

    Protekční bratr jednoho protekčního seniora, bojujícího o 14. místo v tabulce :-)

    Reagovat
  • Nepřihlášený Badovini Sobota 14.listopadu 2020, 19:57

    Tak jmenovat někoho protekční seniorem je mimo realitu.smolnych pár závodu (pádu z top3)a Corona dokázala taky své.docela primitivní názor pisálky od PC co v životě nejel na moto

    Reagovat
  • Nepřihlášený Sobota 14.listopadu 2020, 21:10

    To je v hodne pripadech. Spousty odpurcu Rossiho, v zivote nesedelo na motorce. A dva experti na m.cz, taky antirosici, pisou, jak jezdi okruhy :-), ale vetsinou napisou neskutecnou chujovinu, ohledne jezdeni :-) .

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardner Úterý 17.listopadu 2020, 21:46

    Bosso. Kdyby byl Marini protekcni jezdec, nesel by k Aprilii, ktera obcas zajede slusny vysledek pouze diky A.Espargarovi, ktery je dost mozna nejlepsi jezdec mgp od casu Marqueze. Protekcni jezdec byl Pedrosa, M.Marquez, nebo A.Marquez. Ti sli kubaturu po kubature od nejlepsiho tymu, k nejlepsimu tymu. Alespon tak to vidim ja.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama