Reklama

Crutchlow k Yamaze, kdo ale pojede Aprilii?

Čtyři roky trestu pro Iannoneho jsou sice tvrdé, ale je to neměnitelný fakt. Ale kdo přijde na jeho místo jako týmový kolega Aleixe Espargara?

Těžko říci, volní a především rychlí jezdci se zkušenostmi z MotoGP nejsou k mání: Andrea Dovizioso se rozhodl vzít si roční přestávku (ostatně takové řešení už aplikoval v minulosti třeba Max Biaggi); Jorge Lorenzo nemá vůbec žádný zájem stát se stabilním pilotem jakékoliv stáje; dosavadní testovací pilot Aprilia Bradley Smith se vyjádřil po letošní - prakticky kompletní sezóně - o továrně z Noale nepříliš lichotivě; Lorenzo Savadori je pro MS-MotoGP příliš pomalý a uvažovaný Cal Crutchlow se stal testovacím pilotem Yamahy!

V italských médiích se zasvěceně hovoří o tom, že vedle Aleixe Espargara dostane šanci nějaký Rookie: Nejvíce se hovoří buď o Marco Bezzecchim (22) z SKY Racng Team VR46, nebo o stejně starém Fabio Di Giannantoniovi od Gresiniho. Ten má s Faustem Gresinim uzavřenou smlouvu, i když jen pro prostřední kubaturu...

Samozřejmě, je zde ještě Esteve Rabat, který byl odklizen z týmu Avintia Ducati (nahradil ho protekční bratr Valentina Rossiho jménem Luca Marini) a bylo mu od Ducati Corse nabídnuto závodit v šampionátu WorldSBK za jeden ze dvou satelitních týmů (Rabat má platnou smlouvu i na rok 2021; ovšem to měl Karel Abraham taky)!; Barni Ducati , nebo GoEleven.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama