Komentáře k článku Corser nepojede MotoE, bude Riding coachem Jakuba Kornfeila zpět na článek →

  • Nepřihlášený David Neděle 02.prosince 2018, 10:50

    Je to škoda, ale pokud se bude počet jezdců v MotoE rozšiřovat na 20-24 + určitě budou za rok nějaké přestupy, tak má pořád šanci jezdit. Co se Kuby týče, snad bude příští sezónu živější a dravější. Pak uvidíme, v Moto2 bude určitě obrovská konkurence, ale pokud bude chtít Kubajz ještě pokračovat, MotoE se mi zdá jako cesta, na to je ale ještě brzy... Jde spíš o to, aby se v Moto3 ideálně u PrüstelGP udržel ještě v roce 2020 Filip a taky aby sklízel nějaké úspěchy.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Bosso Neděle 02.prosince 2018, 11:07

    MotoE je buď cesta pro "motocyklové důchodce", jak si prodloužit kariéru, nebo pro ty, kdo doufají v návrat do GP a nechtějí se ztratit z paddocku GP a býti tak na očích manažerů jednotlivých týmů Moto2, Moto3 (eventuálně snad MotoGP), protože tito "bossové" určitě nenavštěvují paddock WSBK.

    Reagovat
  • Nepřihlášený DutchTT Pondělí 03.prosince 2018, 11:29

    Když jsi vzpomenu na pana a mistra Corsra, že by se "zahodil" polykáním žárovek a ještě si za to připlatil, tak jsem moc rád, že z toho sešlo. Jak vidno stáje MotoGP mají velmi hluboký žlab a chtějí aby ho jezdec zaplatil. Je to jako kdyby si měl zahrát Rosický za starší pány Liverpoolu, a musel by si zaplatit startovné, hřiště, osvětlení, maséra, kustoda, dres, míč, kopačky, trencle, trenéra, branku, síť.....hanba Dorna !

    Reagovat
  • Nepřihlášený Capan Pondělí 03.prosince 2018, 13:07

    Už aby to elektrické svinstvo skončilo.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pondělí 03.prosince 2018, 13:26

    Capan Můžeš být rád, že se pojede další kategorie, ať je to co je to ...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Capan Pondělí 03.prosince 2018, 13:29

    Ďakujem,neprosím.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama