Reklama

Co nyní dělají Rossi & spol.?

Začátek sezóny je v nedohlednu a nikdo si netroufá říci, kdy sezóna MotoGP 2020 vlastně začne. Je odříkán jeden závod Grand Prix za druhým, pokud vše dobře dopadne, tak se bude závodit minimálně až do prosince, není vyloučen scénář i se závody v lednu 2021...!

A co dělají někteří piloti MotoGP v současné době? Aleix Espargaro se sice i s rodinou zúčastnil zahajovacího víkendu v katarském Losailu, ale ještě před samotnou závodní nedělí odletěl domů, tedy do Andorry.

jorge lorenzo dubaj

Naopak Jorge Lorenzo tráví tento čas v Dubaji, kde je situace rozhodně lepší, než virem Covid-19 hodně zasaženém Španělsku. Mallorčan tedy není ani ve svém domě ve švýcarském Luganu.

Bratři Marc a Alex Marquezové naopak zůstali ve svém rodném městě Cervera.

Cal Crutchlow pokračuje ve své přípravě - především cyklistickým tréninkem - v Kalifornii, kde je s ním celá rodina, tedy manželka Lucy a dcera Willow.

Valentino Rossi musel na svém ranči v Tavullii ukončit společné trénování «VR46 Riders Academy», neboť Tavullia (Pesaro) leží od 7. března v «červené zóně». Na trati mohou maximálně jezdit společně pouze 2 jezdci, a tak veškerý kontakt s probíhá pouze on-line. Naštěstí je vila «The Doctora» vybavena i posilovnou (společná posilovna na ranči musela být uzavřena) a tak 41-letý Ital může ve své fyzické přípravě pokračovat i v období «Io resto a casa» (zůstanu doma). Spolu s ním je doma ve vile přítelkyně Francesca Sofia Novello (25) - na snímku - a také Valeho maminka Stefania, která prý výborně vaří.

Zdroj: «Gazzetta dello Sport»



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama