Reklama

CEV Repsol začíná dvakrát v Portugalsku

Začátkem července začne na portugalských okruzích v Estorilu a Portimao letošní ročník šampionátu CEV-Repsol, tedy MSJ-Moto3 a ME-Moto2 a celkem překvapivě se bude závodit v úterý a v pondělí!

Zatímco v ETC tentokrát žádného českého zástupce mít nebudeme (pojede ale 14-letý Slovák Michal Búlik s motocyklem Honda za tým Nintai Racing), tak v Moto3 budeme mít dvojnásobné zastoupení: 18-letý Filip Řeháček bude pilotovat motocykl Husqvarna v týmu Laglisse Academy a bude to po dvou sezonách v ETC (2017 a 2018) jeho druhá sezóna v tomto šampionátu; jeho 15-letý krajan Ondřej Vostatek pak bude závodit s motocyklem KTM za stáj Aspar a ani on nebude ve Španělsku žádným nováčkem - i pro něho to bude 4 sezóna ve Španělsku (2 v ETC a jedna v Moto3).

Po závodech v Portugalsku se šampionát MSJ-Moto3 přesune do italského Misana v polovině září (12.9.), pak jsou známi zatím ještě dva termíny: 11. října v Jerezu a 8. listopadu ve Valencii (vždy se pojedou 2 závodní jízdy).

Kalendář CEV-Repsol

4. – 7. července, Circuito do Estoril: MSJ-Moto3; ME-Moto2 (2 závody), European Talent Cup (2 závody), závody se konají v úterý

10. – 13. července, Autódromo Algarve: MSJ-Moto3; ME-Moto2 (2 závody), European Talent Cup, závody se konají v pondělí.

12. září, San Marino: MSJ-Moto3

11. října, Circuito de Jerez: MSJ-Moto3 (2 závody); ME-Moto2, European Talent Cup (2 závody),

8. listopadu, Circuit Ricardo Tormo: MSJ-Moto3 (2 závody); ME-Moto2, European Talent Cup



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama