Reklama

CEV-Repsol Barcelona: Pole Position má Pagliani, 22. Salač

Na okruhu v Montmelo se jely kvalifikační tréninky pro čtvrtý letošní závod šampionátu CEV-Repsol. Pole Position si do dnešních závodů vyjeli Manuel Pagliani v Moto3 a Jesko Raffin v Moto2.

V kubatuře Moto3 bojovalo v kvalifikaci celkem 46 jezdců, nejrychlejším byl Ital Manuel Pagliani časem 1:49.674, toho v první řadě doplní ještě Španěl Sergio Garcia (+0,035) a jeho krajan Aleix Viu (+0,129). Další domácí jezdci Jeremy Alcoba - všichni Honda a Raul Fernandez (KTM) dokompletovali Top-5 a v elitní desítce se ještě umístili Španěl Marc Garcia - KTM, Ital Stefano Nepa (KTM), jeho krajan Nicola Fabio Carraro - Honda, Thájec Somkiat Chantra (Honda) a Ital Kevin Zanoni -TM. Náš Filip Salač s KTM zajel v QP1 čas 1:50.796, v QP2 pak 1:51.775 a to znamenalo v přehledu časů až 22. místo, tedy 8. řadu do obou nedělních závodů.

Rovněž kubaturu Moto2 dnes čekají dva závody, včera byl nejrychlejším Švýcar Jesko Raffin - Kalex - časem 1:45.051, Druhý skončil Španěl Edgar Pons - Kalex (+0,408) a třetí další domácí jezdec Hector Garzo - Tech3 (+0,465). Španěl Augusto Fernandez - Suter a Němec Lukas Tulovic - Tech3 dokompletovali Top-5 a druhou polovinu elitní desítky vytvořili Ital Tommaso Marcon - SpeedUP, Španěl Marc Alcoba - Kalex, Xavier Cardelus z Andorry - Kalex, Indonésan Dimas Ekky - Kalex a Španěl Miguel Pons - Kalex.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama