Reklama

CEV / ME Aragon: Pole position pro Carduse, 12. Hanika

Pro zítřejší dva závody CEV/ME v Aragónu si vyjel Pole Position bývalý jezdec Grand Prix a současný testovací pilot KTM Ricky Cardus. Náš Karel Hanika získal 12. místo, a vyjede do nedělních závodů ze 4. řady.

Španěl Ricky Cardus zajel v QP1 čas 1:53.920 a to mu stačilo k zisku Pole Position. V první řadě ho doplní ještě lídr šampionátu Eric Granado z Brazílie (+0.210) a Američan Joe Roberts. (+0.560) - všichni v Top-3 s motocykly Kalex. Ve druhé uvidíme Lukase Tulovice (Kalex), obhájce titulu Stevena Odendaala (NTS) a Hectora Garzó (Tech3). Federico Fuligni, David Sanchis a Corentin Perolari vytvoří 3. řadu, Top-10 dokompletoval Marcel Brenner.

Náš Karel Hanika z brněnského týmu Willi Race skončil v QP1 časem 1:55.950 na výborném 7. místě, bohužel ale v jeho závěru havaroval a mechanici nestihli motocykl Kalex do QP2 opravit. Takže Kája Hanika do QP2 vůbec nevyjel a se ztrátou 2.101 sec. obsadil po QP1/QP2 celkově 12. místo a to znamená 4. řadu startovního roštu pro oba zítřejší závody na okruhu MotorLand Aragón.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama